grabi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zacna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 zacnego to Harleya dziś widziałam na Przybyszewskiego przed 17 zazdrościłam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Kofi a co za a egzemplarz Cie tak zauroczył ,h-dto trzeba lubić i mieć czas ciągle śrubki dokręcać 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 mam duży sentyment do HD gdybym miła, cały czas miałby dokręcone śrubki a jaki był.. czarno czerwony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Roberto-pol72 fajny sprzęt gratuluję zakupu 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Kofi j ak czarno czerwony to raczej Hąda .................żartuje Bliżniak a ty kiedy wymieniasz na VL 1500 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Roberto-pol72 - trochę kasiory zainwestowałem w Volusie to teraz ze dwa sezony jeszcze polatam 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Kofi j ak czarno czerwony to raczej Hąda .................żartuje znaczy, że jak zakochana to ślepa też żart 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 co jesli ktos jezdzi baggerem lub bobberem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 chippe dla Ciebie zrobimy osobny wątek hahaha 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a czy bobbery, to czasem nie są przerabiane cruisery ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 a czy bobbery, to czasem nie są przerabiane cruisery ? najpierw był motocykl dla armii/militarny i od niego sie wszystko zaczeło. ale bagger, chopper, cruiser, bagger, cafe racer itp, to wszystko sa inne style, dlatego inaczej sie nazywają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no to drugie pytanie czy są produkowane na taśmie/fabryczne bobbery ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no to drugie pytanie czy są produkowane na taśmie/fabryczne bobbery ?? nie mam pojecia, a do czego zmierzasz? Cofe Racer chyba tez nie jest produkowany na radnej taśmie produkcyjnej, ale to dlatego ze niszowy styl. co nie zmienia faktu, ze to wszystko co napisałem wczesniej to całkowicie oddzielne style motocyklowe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Z ciekawosci pytalam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dober Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Kofi HD w zeszłym roku miał w ofercie motocykl stylizowany na bobbera. Jak będziesz jechała Dąbrowskiego to zerknij na LIberty i tam jest ogromny baner z tym modelem (innych nie wiem bo nie śledzę oferty HD). Poza tym taki fabryczny bobber to nie to samo co bobber z "korzeniami", tu już za dużo go "ucywilizowali". A co chcesz przerobić V. ? Raz mi już się wywinęła spod noża 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 poczekaj jak Kofi zacznie przerabiać to powstanie nowy trend na takie moto 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 a co jak już sobie coś wymyśle to nie masz "przebacz" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 no "widać" że "twarda" dziewczyna 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam. U mnie zmiany. Nareszcie godna pozycja. Koniec ery bandita, nadeszła era Shadowa 750 C2. I teraz dopiero jestem usatysfakcjonowany Pozdrawiam. LwG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Gratuluję sprzętu, zacna maszyna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Gratuluję sprzętu, zacna maszyna. A dziękować. Zawsze chciałem ten motocykl. Bałem się tylko, że będzie zbyt słaby ale na razie nie mam zastrzeżeń. Zobaczymy jak zapakuję się z plecaczkiem i bagażem LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A dziękować. Zawsze chciałem ten motocykl. Bałem się tylko, że będzie zbyt słaby ale na razie nie mam zastrzeżeń. Zobaczymy jak zapakuję się z plecaczkiem i bagażem LwG Jeśli nie czujesz potrzeby >130 km/h to 750 jest ok. Wrzuć jakieś fotki nowego nabytku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Boras słuszna decyzja co do zmiany moto 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No i Jak ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi