Kojak Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witajcie U mnie jakiś czas temu była zmiana motóra i aktualnie jest to Yamaha V-Star 1100 Silverado z 2008r 0 Cytuj To nie prawda że miłości nie można kupić za pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomskc Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Hej , ja aktualnie na Virago 750 , ale ..... .... I'm going through changes 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbed Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 elo ja pomykam Virago XV 535 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 witamy kolejnego posiadacz virago. wrzuc do tematu masze motocykle jakies fotki i napisz cos wiecej. w wolnej chwili zapraszam na www.virago.com.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 w wolnej chwili zapraszam na www.virago.com.pl zaraz okaże się, że grupa łódzka sie odrodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 zaraz okaże się, że grupa łódzka sie odrodzi Ale tylko Virago? :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ale tylko Virago? :-( ee tam, tylko... tam wszyscy tylko zaczynali od Virago 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam, Jeżdżę Schadow sc18, chętnie bym z wami pojeździł! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 właśnie czy tutejsze choper'y-cruiser'y to jakoś razem jeżdżą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 właśnie czy tutejsze choper'y-cruiser'y to jakoś razem jeżdżą? to jest bardzo dobre pytanie. Jak spojrzysz na ten temat http://motocykle-lodz.pl/topic/1787-spotkania-choper%C3%B3w-cruiser%C3%B3w/page-21 to się zorientujesz, że pojęcie wspólne latanko jest mało popularne 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jednak raz na jakiś czas od wielkiego dzwonu uda się spotkać. Istnieją jednak podgrupy bardziej aktywne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wczoraj jak wracałem to w Kruszowie na kawce było ok.60 choperków .Jak przyznają na forum nie zaglądają a swoje grupy zwołują jednym sms-em. Ale efekty widać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wczoraj jak wracałem to w Kruszowie na kawce było ok.60 choperków .Jak przyznają na forum nie zaglądają a swoje grupy zwołują jednym sms-em. Ale efekty widać. Najprawdopodobniej była to Vulcaneria a oni działają trochę na innych zasadach 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 to jest bardzo dobre pytanie. Jak spojrzysz na ten temat http://motocykle-lodz.pl/topic/1787-spotkania-choper%C3%B3w-cruiser%C3%B3w/page-21 to się zorientujesz, że pojęcie wspólne latanko jest mało popularne właśnie dlatego spytałam bo znam ten temat myślałam,że kiepsko widzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Trzeba to zmienić od nowego sezonu. Kto się pisze? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 na nowy sezon, moge obiecać wszystko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A w tym ktoś zamierza jeszcze śmignąć ? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ja W środę wracam z Lolą od lekarza to może w któryś dzień weekendu? 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Telefon znasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 dajcie znak to wpadnę się przywitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jak maszynę doprowadzę do stanu nadającego się na dłuższe trasy to też się pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 to jest bardzo dobre pytanie. Jak spojrzysz na ten temat http://motocykle-lodz.pl/topic/1787-spotkania-choper%C3%B3w-cruiser%C3%B3w/page-21 to się zorientujesz, że pojęcie wspólne latanko jest mało popularne W Zgierzu mamy taką małą grupkę i latamy prawie w każdy weekend. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 A może wystarczy że podgrupki będą wrzucały na forum info o traskach jakie zamierzają zrobić i terminie wyjazdu dzięki czemu od czasu do czasu będzie można się podłączyć lub połączyć zwiększając w ten sposób integrację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 W Zgierzu mamy taką małą grupkę i latamy prawie w każdy weekend. fajna stronka, w zgierzu macie i węże i orły spisałam sobie motocyklowa pomoc drogową, mam nadzieje że nigdy z niej nie skorzystam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi