Fizyk Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 gratuluje dobrego wyboru proponuje lekturę http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/75515-suzuki-marauder-vz800/page__st__2180 tu masz wszystko czego mażna się spodziewac i jeszcze troche więcej Mam nadzieje ze bedzie okazja wspolnie posmigac Przyczepności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 gratuluję ... miło że przybywa choperów bo to fajne maszynki... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 No to i ja się odliczę na moim małym Vulcanie.pozdrawiam Michał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dziś pogoda bajka jak na ta porę roku parę chooperów spotyka się na Malince o 12tej koło Zgierza będzie wietrzenie genów i oblocik się udał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 pink-f jak się sprawuje vulcan , ojciec chce sobie kupić 750 , jutro jedziemy zobaczyć . Z wyglądu ideał . Na co zwrócić uwagę przy zakupie i jak z awaryjnością ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Hmm, każda sroczka swój ogonek chwali ja na swoim pełne dwa sezony przejechałem i jestem zadowolony, maszyna sprawuję się idealnie ale dbam o nią jak o dziecko Kawasaki En 500 (Mały Vulcan) to tak nie do końca chopper poniewaz silnik to rzedówka prosto z kawasaski GPZ 500 (opinie silniki maja dobrą) Natomiast jeśli chodzi o Vulcana 750 w pewnych rocznikach jak podaje sieć, były jakies problemy. Nie jestem dokładnie zorientowany ale zajrzyj na www.chudzikj.republica.plpozdrawiam Michał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 dzięki sam mam gpz 500 i jestem zadowolony , silnik jak piszesz cyka fajnie a i jazda nie najgorsza , dzięki za link zaraz poczytam 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 i oblocik się udałJak najbardziej 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 to tak nie do końca chopperw sumie to nasze motorki to raczej lekkie cruisery (bardziej zbita budowa) niż choppery (wysunięty daleko przedni widelec), ale już tak się przyjęło i tyle 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jak najbardziej A w ogóle to słuszną decyzję podjęłaś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Najsłuszniejsza z najsłuszniejszych Wypadzik do powtórzenia, podobno w grudniu ma być ciepło (tylko muszę pamiętać o benzynie). 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Jak tak będzie to i na pasterkę sie pojedzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wracając do tematu wątku to zebrała się spora gromadka choperów : <lista choperów przeniesiona do pierwszego posta> - będzie lepiej znaleźć jakby co Jak ktoś jeszcze to piszcie .. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Rutek mnie zapraszał na ten wypadzik na SHOC ale nawał imprez rodzinnych mi unicestwił plany. Lecz jak słyszę o grudniu to pokrowca na mojego " potwora" jeszcze nie naciągam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Troszkę nas się zebrało i wykorzystaliśmy ładną niedziele na maxa...pokrowce jeszcze mogą poczekać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam miłośników wolniejszej jazdy. Ja przemieszczam się z gracją na Drag Starze 1100. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 drag stara widziałem, ... ale zdjęcie gracji pokaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 drag stara widziałem, ... ale zdjęcie gracji pokaż Sorry, nikt nie jest doskonały. Tam gdzie jest DS tam jest również gracja. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 drag stara widziałem, ... ale zdjęcie gracji pokaż uwierz mi Golden z DS prezentują się bardzo pozytywnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 no ja też się melduję 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłaszam sie Kawusia VN900LT3 razy dopiero ja dosiadalem wiec z ruszaniem narazie problemy.Akku musze wymienic i cos zrobic bom nie zauwazyl i mi wskaznik paliwa lezy na lewo i nie dyga dobrze ze kontrolka rezerwy sie zapala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 to już nie jestem sam ze swoją Kawą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravw Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 to już nie jestem sam ze swoją Kawą Nie sam i wiekowo zblizony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ogólnie "młodych" chopery nie kręcą... choć zdarzają się wyjątki... a moja żona to mówi że to jest motocykl z miejscem na brzuch 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 pewnie coś w tym jest 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi