grabi Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 zdecydowanie cruiser ja również 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wszyscy dopisani.... W taką zimę jaka mamy to żałuję, że nie mam garażu gdzieś blisko domu, bo by się jeszcze pośmigało choćby wkoło bloku 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja w sylwestra pojeździłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crucial Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja w Sylwestra jeszcze polatałem oraz 2 stycznia w ten weekend już odpuściłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Hej !! jezdzilem suzuki ls650 niestety bylem wiekszy niz ona http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif teraz "maly" DL od Suzuki. . Nastepny bedzie Y. RoyalStarVenture Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam. A kiedy masz zamiar się przesiąść? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIK Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam "powolniaków" - Adam mnie również dopisz do listy.W Avatarze moja Rebelka 250, póki co zgarażowana, a na wiosnę małe dopieszczanie zacznę. Mam tylko nadzieję, że wyrobię się z zamierzonymi pracami. Oby jak najszybciej zrobiło sie ciepło bo garaż nie ma ogrzewania i nie ma szans, żeby teraz posiedzieć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witaj Krecik'u... dopisałem 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyy1 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam, skoro nie hamuje nie skręca tu ma swój kawałek to i mnie proszę dopisać Motong jak w avatarku VL800 0 Cytuj www.4x4off.pl wdupiemamto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Challenger Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam. A kiedy masz zamiar się przesiąść? Jak tylko kasa pozwoli,tudziez wlasnie jej brak spowodowal przesiadke na turyste-enduro, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauigi Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 A ja się wożę HONDĄ SHADOW 600. Ładny, tani i pojemność odpowiednia dla początkujących 0 Cytuj Cel bez planu jest tylko życzeniem. naprawa lodówek warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarekMichał Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Skoro Shadow to proszę i mnie i moją staruszkę (VT1100 Shadow 88' SC23) dopisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) A ja się wożę HONDĄ SHADOW 600. Ładny, tani i pojemność odpowiednia dla początkujących hehe to dokładnie tak samo jak ja też mój pierwszy motor. A niby facet, który mi go sprzedawał mówił, że to nie jest dobry wybór dla początkujących na pierwsz motor... jak dobrze, że nie slucham się starszych heheh Edytowane 1 Marca 2013 przez Piotr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakuBb Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam :> można dopisać moją skromną Hondę Rebel 250 :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Też chcę się znaleść na liście, od tego sezonu bede pomykac Virago xv535 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 a tak naprawde to po co ta lista? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 a tak naprawde to po co ta lista? też się kiedyś nad tym zastanawiałem,nie zapisywałem się do niej a jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Lista jest dla celów wyłącznie informacyjnych kto lata na tego typu motocyklach. Stanowimy dość małą grupę w stosunku do pozostałych Forumowiczów więc warto się znać. PS. Jak ktoś jeszcze nie chce być na liście to nie ma problemu... zgłaszać i usunę.. Edytowane 12 Marca 2013 przez Micek1968 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 a jak ktos ma rózne sprzety? to jak żaba sie nie rozdwoi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 proponuje wpasc na strone forum milosnikow yamaha virago....poza osobami z calej polski, mozesz spotkac dosc mila grupe z lodzi. bedzie z kim polatac a i umowic sie na czwartkowe piwko w doborowym towarzystwie. zapraszam www.virago.com.pl Też chcę się znaleść na liście, od tego sezonu bede pomykac Virago xv535 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 proponuje wpasc na strone forum milosnikow yamaha virago....poza osobami z calej polski, mozesz spotkac dosc mila grupe z lodzi. bedzie z kim polatac a i umowic sie na czwartkowe piwko w doborowym towarzystwie. zapraszam www.virago.com.pl Już tam jestem - szara535. Jeszcze nie zdążyłam się wgłębić ale dzięki za info:) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Już tam jestem - szara535. Jeszcze nie zdążyłam się wgłębić ale dzięki za info:) A wogóle to 14.06 jest ogólnopolski zlot miłośników Virago w Chodeczy organizowany przez grupę łódzką 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Fajnie........... akurat sesja będzie 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Edit: Lista choperów na motocykle-lodz.pl (kobiety przodem, reszta według alfabetu ) Patrycja - Honda Rebel 250Zołza - Yamaha Virago 535 Andree-stary wyga - Kawasaki KZ 440A LTDArash - Honda VTX 1300Baal - Honda VTX 1300CBartek4026e - Suzuki Marauder VZ800Bemol - Yamaha V-Star 1100 classicCezary - Yamaha RoadStar XV1700Chippe - customowe Suzuki VL 1500Dolphin - Yamaha Virago XV750Enlil - Yamaha XJR 1300Enter - Honda VTX 1300Fizyk - Yamaha Royal Star 1300Golden - Yamaha DragStar 1100Góral74 - Yamaha Virago XV750Grzechotnik - Suzuki VZR M1800RHipis - Yamaha Virago 525Iksiok - Honda Shadow 1100Iras - Harley-Davidson Sportster 1200Jaron1 - Suzuki VS800 IntruderJohnnY - Yamaha Virago 1100Kojak - Yamaha Virago 535Kapsel - Yamaha drag star 1100 Maciek - Honda Valkyrie F6C 1500Marcin CB-Napalony- - Kawasaki VN750Micek - Yamaha Virago XV750Miron - Suzuki Intruder VL 1500Mishka - Honda VT500CMiqul - Zipp Raven 250Mr.T - Triumph Rocket IIINocnymar29 - Honda VTX 1300cPafcio - Honda MagnaPink-f - Kawasaki Vulcan EN500CPiotr - Honda Shadow VT600Rafał Włodarczyk - Kawasaki VN900LTRado - Yamaha DragStar XVS 650 ClassicRobertso444 - Honda VTX1800Rutek - Honda Shadow VT1100CScyzer - Romet R-250Siwy - Yamaha Virago 535Ska - Honda Shadow 600VXLSławek INTRUDER - Suzuki VZR 1800 INTRUDERStanany - Kawasaki VulcanTaras - Honda VT750CTMiN - Honda VT500cTup - Yamaha XVS-1300Uncas - Honda Shadow VT 750Virago - Yamaha Virago 1100Zegal - Kawasaki VN800 Classic Dopisałem się do listy tyle że ja posiadam amerykański motocykl sprowadzony z U.S.A. ale koledzy z salony Yamahy powiedzieli że to jest Yamaha drag star 1100 tyle że na silniku pisze 1400cc a nie 1100cc więc chust wi so to jest za bestia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kapsel, jeśli chodzi o serię Star to nie było w ofercie motonga o pojemności 1400. I z tego co wiem to na silniku nie ma oznaczenia jego pojemności. Jak się spotkamy na jakiejś ustawce to oblukamy Twój sprzęt chyba że możesz wrzucić foty 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi