Rado Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jedno nie wyklucza drugiego, neh ? Objazdówka- w każdej chwili. Gdzie i kiedy (bo tak to znowu skończy się o p...leniu i wszystko rozlezie się na boki) ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas54 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 wpisz suzuki boulevard 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek INTRUDER Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam wszystkich pierwszy raz na tym forum, jestem fanem błyszczących maszyn obecnie pielęgnuje Intrudera vzr 1800 ,wcześniej Virago1100,DragStar 1100 ,Pozdrawiam wszystkich MotoManiaków Sławek. może jakaś przejażdżka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć, miło Cię widzieć. W którą stronę lecimy ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ska Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 iron w czwartek fajny pomysł. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Do zobaczenia w czwartek. a w piątek lecę do Żelaznego może są chętni? 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Do Żelaznego ? Coś więcej na ten temat? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jest to drugi zlot motocyklowy 15/17 czerwca w Budach Grabskich koło Skierniewic . Wzeszłym roku było super , dlatego polecamwww.zelazny-orzel.pl 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dogadane- jeśli nie zdarzy się nic niezapowiedzianego jadę. Ktoś jeszcze z kolegów ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 chętnie się spotkam w czwartek ale muszę podjechać puszką bo moto mam rozebrane podajcie godzinę i myślę że Iron jest aktualny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam wszystkich pierwszy raz na tym forum, jestem fanem błyszczących maszyn obecnie pielęgnuje Intrudera vzr 1800 ,wcześniej Virago1100,DragStar 1100 ,Pozdrawiam wszystkich MotoManiaków Sławek. może jakaś przejażdżka ? ...witaj...też dosiadam tego sprzęta , więc chętnie gdzieś popędzę i oblukam...pozdrawiam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 jest to drugi zlot motocyklowy 15/17 czerwca w Budach Grabskich koło Skierniewic . Wzeszłym roku było super , dlatego polecam www.zelazny-orzel.pl W piatek raczej nie dam rady ale w sobotę podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 jak będziesz to daj znać to się stykniemy 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jakby ktoś chciał to w Mstowie niedaleko Chodecza/Chodczy/Chodeczy (niepotrzebne skreślić ) w ten weekend jest organizowany V Zlot Miłośników Yamahy Virago. Zlot ... Wrzuciłem parę fotek http://motocykle-lod...zloty-i-obloty/ 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Joł joł preferuję kontemplacyjną jazdę Road Star'em 102-cubic-inch z pozdrowieniami C. 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam i zapraszam wszystkich chętnych na festyn 23.06.2012 VIII Estrada Giewont czeka na Was. Akcja charytatywna dla chorego na mukowiscydozę Franka Dobra okazja do spotkania nas wszystkich ,, chromów,, i nie tylko Proponuję zbiórkę pod M 1 na ul Brzezińskiej o godz 16,00 oraz wspólną przejażdżkę na osiedle Stoki . Zabiorę grilla i kiełbaski Z pozdrowieniami Miron Rada Osiedla Stoki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Chyba gdzieś program wcieło bo widzę tylko plakat 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 proszę i mnie zapisać do grona ,chociaż moje jeździdło podobno ciężko zakwalifikować do jednej grupy motocykli.Do zobaczenia na czarnym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Właśnie wróciłem z Giewontu.. Kto nie był niech żałuje : Tym co byli dziękujemy... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Tez wlasnie wrocilismy Ale Ciebie tam nie bylo 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Tez wlasnie wrocilismy Ale Ciebie tam nie bylo Nie wiem gdzie Ty byłeś ale chyba na innym Giewoncie 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 I ja byłem, Dziękuję za gościnę, miło było poznać „Stokowską” ekipę i posłuchać OZ , w domu byłem przed 24 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Słuchajcie ludziska... ogłoszenie... Żeby był porządek w tym wątku umieszczamy informacje kto czym jeździ itd... Jeśli chodzi o umawianie się na obloty "choperami" został stworzony nowy wątek... Po jakimś czasie zrobimy porządek w tym wątku i albo przeniesiemy posty o spotkaniach albo je po prostu usuniemy... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 spoko, zrobię tu czystkę bo trochę offtopowo poszło 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrT Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja się przemieszczam Triumphem Rocketem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi