Rado Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Bemol: Opactwo w Lądzie nad Wartą . Zaraz obok pałac biskupi i park w Ciążeniu- też warto zobaczyć. Oby tylko pogoda dopisała. A co do A2- co kto lubi. Ja tam od czasu do czasu nie mam nic przeciwko równemu asfaltowi i brakowi burakowozów wyskakujących z podporządkowanej. EDIT: tak się teraz przyglądam i coraz bardziej kusi mnie inny wariant- wyskoczyć przez Wartę do Kalisza (możemy do Kostassa na herbatkę) i stamtąd do pałacu w Gołuchowie. Niesamowity park a i pałac nieźlejszy. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No tak, tylko że ja na obstawkę ślubu Aksa jadę w sobotę i chyba w tym samym dniu nie wrócę (choćbym chciał to przepisy nie pozwolą) 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Trudno, c'est la vie . Sam polecę, biedniutki . 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No coś Ty??? zapodaj miejsce i godzinę startu a spewnością ktoś z forum Ci potowarzyszy 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Kurna.. akurat na łikend do stolicy jadę ;/ A to tuż po wypłacie będe na łikend to na beznynę jeszcze bym miał :D hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRON Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Miron - Suzuki Intruder VL 1500. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 tak się teraz przyglądam i coraz bardziej kusi mnie inny wariant- wyskoczyć przez Wartę do Kalisza (możemy do Kostassa na herbatkę) i stamtąd do pałacu w Gołuchowie. Niesamowity park a i pałac nieźlejszy.Bardzo fajne miejsce i polecam....... a tutaj parę fotek http://czarneorly.ma.../goluchow-zamek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Miron - Suzuki Intruder VL 1500.nie było mnie trochę ale już dopisałem do listy na pierwszej stronie wątku :)A co byście powiedzieli na wypad do Besiekier, a potem do kopalni soli w Kłodawie (oczywiście ze zwiedzaniem kopalni a nie tylko przejazd przez miasto)? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A mnie tam nadal nie ma na tej liście... ... chyba, że Shadow to nie chopper i pomyliłem tematy na tym forum http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A mnie tam nadal nie ma na tej liście... ... chyba, że Shadow to nie chopper i pomyliłem tematy na tym forum http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gifSorryy .. już dodaję... jakoś mi umknąłeś 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Micek, Besiekiery bardzo chętnie i Kłodawę również. Zwiedzać kopalnię soli można tylko od poniedziałku do piątku, w łykendy niestety muzeum jest nieczynne 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Micek, Besiekiery bardzo chętnie i Kłodawę również. Zwiedzać kopalnię soli można tylko od poniedziałku do piątku, w łykendy niestety muzeum jest nieczynne Kurcze... bardziej mi zależało na tej kopalni niż B77 (szczątki ruin zamku).. trzeba będzie w tygodniu wyskoczyć : 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ja też się jeszcze przypomnę bo nie ma mnie na liście 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jakby ktoś chciał to w Mstowie niedaleko Chodecza w ten weekend jest organizowany V Zlot Miłośników Yamahy Virago. Zlot jest trzydniowy ale ja się wybieram z małą ekipą tylko na sobotę. Startujemy w sobotę spod McDonalda w Zgierzu o 9:00. Powrót około 19:00-20:00 (zależy od pogody). Patrzyłem pogodę i zapowiada się ładnie. Więcej informacji na http://www.virago.com.pl/viewtopic.php?f=3&t=16749 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja jutro rano startuję na Shadow'owisko w Kotlinę Kłodzką.... Babcia Honda wygląda jak wóz cygański bo jedziemy we dwójkę z żonką. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 ja jutro rano startuję na Shadow'owisko w Kotlinę Kłodzką....Piękne okolice... polecam odwiedzić Szczeliniec i za granicą Adrspasko-Teplickie Skały 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMiN Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 taki mam plan :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Kochani koledzy- nie pier...lcie tylko zaktywizujcie się trochę. Dziś na spotkaniu wszystkiego było może z pięć armatur. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Rado, te 5 to chyba i tak zawyżona statystyka 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 W ogóle to proponuję zmontować jakieś spotkanie samych jak to powiedziałeś armatur... Proponuję w Ironie. Jest gdzie postawić moto (na chodniku) i knajpa też jest OK. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 albo na herbatę na róg Piotrkowska - Moniuszki https://mapy.google....=12,230.83,,0,0 W 'guglach' jest stare zdjęcie - teraz w miejsce sklepu reeboka jest kawiarnia. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Naliczyłem 4 , ale Rado chyba z rozpędu policzył też mnie , a ja rowerem przyjechałem Proponuję to samo miejsce, co w czwartek tylko w inny dzień tygodnia. Żeby miło zakończyć najbardziej nielubiany przez większość Polaków dzień tygodnia, czyli w poniedziałek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Mi nie robi różnicy, ale nie lepiej po prostu tego samego dnia ? Po prostu stawić się w komplecie na "zwykłe" spotkanie, a potem odbić do Irona ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 i tu trafiłaś w sedno , brawo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ja tam bym wolał jakąś małą wspólną objazdówkę, niż siedzieć w klubie (latem), moim dziadkiem raczej ciężko jest mi za "ścigami" nadążyć , a "armatury" z reguły trochę wolniej latają, więc może bym za bardzo w tyle nie odstawał , jak jest aura sprzyjająca to trzeba nabijać km, a w klubach posiedzimy jak będzie -10 , tylko że dziadek idzie w środę do Kuby (mechanika), więc w najbliższy czwartek i tak nici ze wspólnego latania.. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi