Zegal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 u mnie swieci slonce niesmialo wiec smigam moto No, i to jest podejście, nie może być że duzi chłopcy na potężnych maszynach boją się chmurki czy dwóch 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja jadę moto. Ale się spóźnię jakieś pół godziny.. Do miłego! 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie ... W Łodzi trochę pokropiło - a u mnie w Zgierzu sucho 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja również dziękuję za miłe spotkanie Do miłego!! 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Bylo milo Was poznac. Droga powrotna w deszczu ale i tak bylo warto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zegal Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dzieki za spotkanie ktoś jakieś foto telefonem chyba robił, da radę wrzucić ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechotnik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ...wielkie THNX wszystkim za spotkanie...;);)...miło było i Micek się bardzo rozgadał...hihihihi...;);) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zdjęcia komórką więc szału nie ma 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 a mnie nie było ale postaram się następnym razem zawitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Również dziękuję za spotkanko, miło było poznać. Następną razą obiecuję przytoczyć się na moto 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No to ja się dopisuję jako kolejny chopper, Honda Shadow 600, może na następne spotkanie uda się przybyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolphin Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witamy i zapraszamy 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wybieracie sie moze w niedziele na zlot do zgierza albo belchatowa??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a Bełchatów nie jest w sobotę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a Bełchatów nie jest w sobotę?raczej nie http://images40.fotosik.pl/1456/83022ffb03a2135cmed.jpg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wybieracie sie moze w niedziele na zlot do zgierza albo belchatowa???wybieram się do Zgierza daleko w sumie nie mam... a może jakoś wcześniej się gdzieś umówimy... mogę na Was czekać np na Shellu na Helenówku żeby potem Was nie szukać w Zgierzu... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja raczej lecę na Bełchatów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Micek Tobie to sie nie dziwie ze wybierasz zgierz ja jednak uderzam na belchatow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 raczej nie http://images40.foto...03a2135cmed.jpgahhaha no to bym sobie pojechał, nei wiem czemu mi się ubzdurało, że to sobota, ja też raczej do Bełchatowa jadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a jest jakis link moze do zlotu w zgierzu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a jest jakis link moze do zlotu w zgierzu? http://motocykle-lodz.pl/topic/818-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2012-zgierz/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Tutaj link dla ludzi, którzy chcą oba zloty zaliczyć. Jest to do zrobienia bez kosmicznych prędkości i rezygnowania z jednego ze zlotów. Sami zobaczcie! http://motocykle-lodz.pl/topic/1171-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2012-zgierzbelchatow/ 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Pod warunkiem ze pogoda znowu nie postawi na swoim 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Póki co pogoda się zapowiada bardzo ładna, chociaż zapowiadali w piątek i sobotę burzę ale jakoś ni widu ni słychy jej a w niedzielę miało być ładnie... jak znam swoje życie to akurat na tę niedzielę im się ta burza przesunie ;/ mam nadzieję, że da radę jutro w ładną pogodę do Bełchatowa dojechać.Czy Wy też tak macie, że poza seozenm nawet nie zwaracanie uwagę na zapowiedzi pogody i na samą pogodę już danego dnia? mnie się sprawdzaie załącza dopiero jak się sezon zaczyna chociaż wiadomo, czasem nawet deszcze nie przeszkadza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Czoperowcy dopisujcie się do listy na rundę zgierz bełchatów http://motocykle-lodz.pl/topic/1171-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2012-zgierzbelchatow/11 wyjazd z pod castoramy przy zgierskiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi