dolphin Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Delphinie... chyba wyciąłeś kilku uczestników 1. Bemol 2. jeden 3. JohnnY 4. Grzechotnik 5. Micek 6. Toschie 7. Zegal 8. Dolphin A fakt, bardzo przepraszam To chyba jedno jajeczko za dużo było 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki
IRAS Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 sorki w czwartek na 19 idę do roboty , może następnym razem 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
Micek1968 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a w ogóle to tam przy Ironie jest jakieś miejsce żeby zaparkować moto (jakiś parking) czy na ulicy? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
JohnnY Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wjeżdżasz na chodnik i jedziesz po chodniku pod sam klub i parkujesz na trawniku 0 Cytuj
Grzechotnik Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ....o , to Iras z Wheells`ów się wykruszył...??...no cóż...;) 0 Cytuj
dolphin Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dokładnie, jedziesz pod same wrota i po problemie Tam parkowanie jest mile widziane 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki
góral74 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam dopiszcie mnie do klubu yamaha virago xv 750 93" Pozdrawiam lewa w górę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Micek1968 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam dopiszcie mnie do klubu yamaha virago xv 750 93"Pozdrawiam lewa w górę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gifBardzo ładny motorek, i do tego jeszcze Adam ...dopisany ... zapraszam w czwartek na spotkanie.. 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
Enlil Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zatem i mnie dopiszcie do listy "chopperowej" . W czwartek niestety pracuję... 0 Cytuj
Siwy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 to jak z jutrzejszym spotkaniem....na moto, puszka czy z buta?? 0 Cytuj
Zegal Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja będę moto, pogoda taka że żal nie jeździć 0 Cytuj
Micek1968 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja też będę moto... z tego mi wiadomo Grzechotnik też motorkiem będzie Zatem i mnie dopiszcie do listy "chopperowej" . W czwartek niestety pracuję...rozumiem że aktualny motorek to Yamaha XJR 1300 czy wszystkie trzy 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
Bemol Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jeśli tylko nie będzie padało to też przyjadę na moto 0 Cytuj yamaha-stars.pl
Fizyk Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A czy ktoś z choperowców wybiera się w niedzielę do czestochowy co by przeprosić za czwartkowe grzechy i wybłagać przyczepność w nowym sezonie jeśli tak może pojedziemy w jakiejś grupie wystarczy zaproponować termin i miejśce wylotu ja najchętniej dołącze się na trasie ale jak bedzie silna grupa pod wezwaniem to podjade do łodzi 0 Cytuj
Micek1968 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja osobiście pracuję ale wiem że forum Virago się umawiało na parkingu McDonald przy Rzgowskiej o 9:00.. może więcej Ci powie Johny 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
JohnnY Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja niestety nie wiem czy jutro dam radę :/ Może na chwilę po pracy Ale zobaczy co czas pokaże 0 Cytuj
Enlil Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 rozumiem że aktualny motorek to Yamaha XJR 1300 czy wszystkie trzy XJR aktualna, ale do tych dwóch dziadków z 85 r. mam sentyment i nie mogę się ich pozbyć od kilku lat i do pracy nimi gdy tylko jest pogoda na trasie EPA-EZG śmigam aż miło To stare maszyny i nie przedstawiają większej wartości, ale dobrze się na nich jeździ - i nie zawodzą na trasie! :) 0 Cytuj
Micek1968 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 to jak z jutrzejszym spotkaniem....na moto, puszka czy z buta?? przed chwilką byłem chwilkę na dworze i chyba dziś będzie puszka lub z buta... szkoda bo myślałem że trochę sobie polatam a tu kropić zaczyna 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
Siwy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 przed chwilką byłem chwilkę na dworze i chyba dziś będzie puszka lub z buta... szkoda bo myślałem że trochę sobie polatam a tu kropić zaczynabadzmy dobrej mysli, moze sie wyklaruje 0 Cytuj
IRAS Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 a następnym razem propon€ję spotkanie w piątek lub w sobotę , zapewne będzie nas więcej 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php
dolphin Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja niestety nie wiem czy jutro dam radę :/ Może na chwilę po pracy Ale zobaczy co czas pokażeTy się już tu nie wykręcaj pracą. Praca nie zając 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki
Siwy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 gdyby wieczorem padalo to do Irona jade puszka a nie moto. Jesli ktos chetny zeby zgarnac go z pabianic lub ksawerowa to prosze dac wczesniej znac. 0 Cytuj
Micek1968 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 gdyby wieczorem padalo to do Irona jade puszka a nie moto. Jesli ktos chetny zeby zgarnac go z pabianic lub ksawerowa to prosze dac wczesniej znac.może Grzechotnik będzie chętny .. pogoda faktycznie taka jakby zaraz miało padać 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL
dolphin Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja się chyba wybiorę motorkiem.. Cały czas ważę 0 Cytuj POLECAM: Polskie motocykle Andrzej Zieliński 2012 NOWOŚĆ dla prawdziwych miłośników motoryzacji Gawędy Motocyklowe - obowiązkowa lektura każdego motocyklisty!! Zapraszam - od ręki www.sabedoria.pl p.s. Dla Forumowiczek/Forumowiczów przewidziane zniżki
Siwy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 u mnie swieci slonce niesmialo wiec smigam moto 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi