Wielebny Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 I wyszło 33 strony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_78 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Micek, wiesz co wpisać... Wierzę, że jeszcze na Virażce pojeżdżę choćby i w tym sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wojtek a co stoi na przeszkodzie....pogoda jak narazie sluzy wiec jezdzic ile sie da)))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Oficjalnie mogę dołączyć do zacnego grona przejmując maszynę od Andree-stary wyga czyli Kawasaki KZ 440A LTD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Oficjalnie witaj Arecki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osski Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich... Dolaczam do listy razem z moim Spiritem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 powitac w gronie ciezkozbrojnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza291 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam i ja dołączam z moją Virago 750 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Heyka mysza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No Panowie dziewczyna ma większą maszyne od was ,Arecki jaki masz silnik V ? czy jakaś rzędówka która nie przystoi choperom i cruiserom ! A witaj Mysza 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 cześć Mysza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz25 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ,Arecki jaki masz silnik V ? czy jakaś rzędówka która nie przystoi choperom i cruiserom ! Dla mnie układ cylindrów nie ma specjalnie znaczenia, ale jak ktoś ma inne zdanie to może poprosić Micka o usunięcie mnie z listy.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Arecki no co ty ,masz jaki masz jeżeli chodzi o mnie to super że identyfikujesz się z "nami" niż z plastikami 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jasne że bardziej wolę choppery, ale nie ukrywam, że ciągnie mnie też do maszyn w stylu TransAlp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Arecki, to powszechne zjawisko wśród chopperowców więc nie jesteś sam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) GregorSTG nie wszyscy nie wszyscy ja jak kiedyś bym się przesiadał ze swojej maszyny to zrobię sobie taką samą Haykę Czarną a może nawet zrobię jako drugie Jestem zauroczony tą czarną http://news.epicinter.net/suzuki-hayabusa-240hp-drift-bike-insanity-destroyer-1-and-2-take-it-to-the-streets-like-mad-men/ Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Roberto, widziałem tego potworka już wcześniej i muszę przyznać, że mi też się podoba, jednak ta moc jaka siedzi w tej maszynie każe mi przynajmniej na razie do pozostania przy opcji widza filmowego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Powiem, niezła maszynka, ja boję się swoich stu paru koni ale to już chyba pesel się kłania... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) krzysiu421 kwestia wprawy ,fakt 240KM w takiej małej wadze trzeba się pilnować bo inaczej guma do wymiany to miesiąc Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Roberto-pol72 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza291 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Powiem, niezła maszynka, ja boję się swoich stu paru koni ale to już chyba pesel się kłania... Tia Krzysiu Jak bym Cię nie znała to bym uwierzyła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam Pabianiczanke....a do tego na virago. Do zobaczenia niebawem mam nadzieje. A poza tym zapraszam na www.virago.com.pl znajdziesz napewno kilku zapalencow z okolicy do wspolnej jazdy i wypicia kufelka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 GregorSTG nie wszyscy nie wszyscy ja jak kiedyś bym się przesiadał ze swojej maszyny to zrobię sobie taką samą Haykę Czarną a może nawet zrobię jako drugie Jestem zauroczony tą czarną http://news.epicinter.net/suzuki-hayabusa-240hp-drift-bike-insanity-destroyer-1-and-2-take-it-to-the-streets-like-mad-men/ Roberto plastik nie jest fantastik, jedyny plus to nie ma potrzeby używania stopki. 1 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysza291 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam Pabianiczanke....a do tego na virago. Do zobaczenia niebawem mam nadzieje. A poza tym zapraszam na www.virago.com.pl znajdziesz napewno kilku zapalencow z okolicy do wspolnej jazdy i wypicia kufelka A witam...najbliższy wyjazd jaki planuję to sobota Bełchatów robimy zbiórkę przy trzech koronach ok. 15 wiec zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 aru13 wczytaj się w pierwsze moje słowa "jak kiedyś bym się przesiadał ze swojej maszyny" 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi