Roberto-pol72 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Super maszyna 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Ładnie się prezentuje, będzie co polerować 1 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Piękna maszyna. Gdzieś taką oglądałem w sieci-robi wrażenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumpy Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Też takie właśnie lubię. Podobna do mojej: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kolor robi wielką różnicę. Ładnie się wam sakwy z błotnikami komponują! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Kolor robi wielką różnicę. Ładnie się wam sakwy z błotnikami komponują! Z tymi kolorami to naprawdę cieżko trafić W czarnym macie nie było wiec wziąłem "eleganta" A sakwy.. kurcze, no fakt z tego jestem mega zadowolony. Edytowane 17 Marca 2014 przez Boras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizyk Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Boras co tu gadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bferenc Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucek Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Miałem przez trzy sezony Kawasaki VN800 Vulkan. Fajna maszyna pośmigałem nią po pomorzu a wracając autostradą brakło mi paliwa 3 kilometry od zjazdu w Strykowie he he piekielnie ciężka i niewygodna do pchania. Poza tym fajny i wygodny nawet dla pasażerki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Miałem przez trzy sezony Kawasaki VN800 Vulkan Jak patrze na VN 800 to widzę w nim coś z Fat Boya...lub Softaila Custom, jesli wersja chopper. A zawsze jak gadam z kimś to mówią ... "Kawy nie kupuj".. O co kaman? przcież masa ludzi na Vulcanach śmiga. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak patrze na VN 800 to widzę w nim coś z Fat Boya...lub Softaila Custom, jesli wersja chopper. A zawsze jak gadam z kimś to mówią ... "Kawy nie kupuj".. O co kaman? przcież masa ludzi na Vulcanach śmiga. Myślę, że to miało na to wpływ... 1 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Myślę, że to miało na to wpływ... No cóź.. najważniejsze, że są szczęśliwi Swoją drogą szacun za technikę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika :*** Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ja mam yamahe virgo 535 pozdrawiam kolege 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aru13 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No cóź.. najważniejsze, że są szczęśliwi Najważniejsze, że oboje to kochają 0 Cytuj Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) kto leci jutro? cisza. Edytowane 23 Marca 2014 przez Gregor STG (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Kupuj sercem, a rozum zostaw na następne. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maratonczyk7 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) takie motory tylko się z serca kupuje www.Detektywi-prawnicy.pl Edytowane 4 Lutego 2015 przez maratonczyk7 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banzaj Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie no moto piękne . Kiedy ja doczekam czasów że będę mógł spojrzeć na moją maszynę z takim podziwem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Szybciej niż myślisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie no moto piękne . Kiedy ja doczekam czasów że będę mógł spojrzeć na moją maszynę z takim podziwem jak masz motór i go nie podziwiasz, to po co Ci motór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Kofi dobrze że już jesteś bo się tu sennie zrobiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No a jak ma być po sześćdziesiątym piwie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 a co Wy tylko piwo pijecie? a grile, a tańce , dziewczynki, burdy po nocy.. no co Wy... legenda padnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Napisałem to o czym mogę pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 a czego tu się bać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi