LUBIANY Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ja też bym chętnie oszamał ale czy tatusiowi Danna serduszko by nie pękło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Grzesio to zrobimy tak Pojedziemy sobie na Ciosny https://www.google.pl/maps/@51.923047,19.388252,3a,75y,90t/data=!3m5!1e2!3m3!1s83987398!2e1!3e10?hl=pl Ty złowisz Ja usmażę A pożremy i wypijemy wspólnie No ni ch*ja inaczej się nie da Edytowane 16 Marca 2014 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 To kiedy lecimy ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jak się ociepli i osuszy 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A tam można wynająć jakiś domek i na jakich zasadach można tam łowić ? Może przejdźmy z tym pisaniem na wędkarstwo bo nas prezes opitoli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Byłem dziś na rybach i nawet ani raz nie pukło :hihi: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Może trzeba było zalozyc przynete na haczyk ? :D:D 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Założyłem Edytowane 27 Marca 2014 przez LUBIANY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Niestety tymczasowo muszę zmniejszyć swoje akwarium, wiec zostało mi dużo roślinek które są mi nie potrzebne ;d Może ktoś by chciał? mam takie na zbyciu do rozdania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxa Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Piękny słoiczek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Czy są tu jacyś akwaryści? 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Sa Duch Amazoński Oddam w dobre rece Zaczyna mnie wkμrwiac bo gania mi neonki Rybka zaiebiscie efektowna 9-10cm Tutaj widac jak wyglada https://www.youtube.com/watch?v=gsdnRaPedLw Edytowane 12 Października 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Z tym oddaniem to bym uważał :-( mam papugi i przeleciała do mnie piękna super oswojona senegalka była u mnie rok :-( ze względu na to że mam jeszcze kilka innych nie mogłem zająć się nią tak jak powinienem i dałem znajomemu, a ten hui ją sprzedał za 500 i teraz nawet nie wiem jak ją traktują :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) No cóż, oddałeś "w dobre ręce" . Ja aktualnie szukam 4 kirisków spiżowych i zbrojnika niebieskiego. Gdyby ktoś miał zdrowe to chętnie. Edytowane 13 Października 2015 przez Dzery (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Wielebny: Kosztowal mnie cale 16 PLN wiec luzna guma Aha I nie czuje sie z nim jakos mocno zwiazany emocjonalnie Edytowane 13 Października 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak sie nie znajdzie chetny to poplynie nad nasze morze 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jesli nie sa to rybki pozerajace inne rybki to moge przygarnac. Mam akwen 54 l., kilka gupikow, dwie kosiarki i glonojada. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi