Skocz do zawartości

Naklejki Na Kask?

Strumyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;p Mam nadzieję że nie zaśmiecę zbytnio ;) Mianowicie wczoraj mój kask uległ lekkiej awarii (szybka się odpięła). Działa lecz asekuracyjnie wyjąłem dzisiaj mojego starego wysłużonego Shoei'a ;p Teraz mam chwilowo kask jakiejś jakościowo słabej firmy, lecz potrzebowałem blendę itp;p Otóż jeżdżąc w słabym kasku przez sezon, dziś mnie olśniło. Mimo starości jaką ma już Shoei, jest idealnie dopasowany, wygodniejszy itp ;p

I tu pojawia się problem, jest on wizualnie nie bardzo.. Czerwony (niby pasuje pod pasy Kawki no ale..) Zastanawiam się nad czymś w stylu modnego teraz oklejania części aut takimi "wlepami", aby cały kask tak okleić ;p Ktoś może próbował czegoś podobnego? Może ma dojścia do podobnych naklejek, albo może ktoś poleci coś innego? Malowanie go itd? (oczywiście nie jakieś prof gdyż kask wiele wart nie jest) Zmienię go, ale pewnie w przyszłym sezonie a zapas, to zawsze zapas ;p

Przepraszam za nadmierną ilość znaków w temacie, moderatorze wybacz ale gaduła ze mnie chyba ;p

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

oo właśnie o to mi chodziło ;D tylko jak to zrobić żeby wyglądało dobrze ;p

Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia!

Zdecydowanie podpinam się pod propozycję Jarod`a Daj go Nam na chwilę będzie jak nowy  :decayed: (tylko znajdę ten różowy i seledynowy lakier)

Edytowane przez Scyzer (wyświetl historię edycji)