dudekstyle Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witajcie. Na imię mam Konrad dla znajomych Dudek. Moja historia z motocyklami zaczęła się w 2006r kiedy to nabyłem pierwsze moto. Od tamtego czasu moje życie zostało w pewnym sensie podporządkowane motocyklom. W 2009 miałem okazję pierwszy raz przejechać się na torze. No i złapałem bakcyla:) Jest to jedna z moich pasji. Obecnie po torze latam na R6..W tamtym roku sprzedałem moto drogowe 929 i teraz latam już tylko po torach. Kolejną moją zajawką jest Stunt. Na początku była f4, ale po tym jak na torówkę kupiłem R6 do stuntu też zmieniłem moto na R6 i przerobiłem ją na psiaka. Ostatnimi czasy praktycznie nie mam czasu na stunty bo każdą wolną chwilę przeznaczam na latanie po torze... Co do tego forum... no cóż jestem z łódzkiego stąd moja wizyta na tym forumie:) Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Siema..skąd jesteś dokładnie ? chyba się znamy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Siema..skąd jesteś dokładnie ? chyba się znamy Piotrków Tryb. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 cześć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witaj P.S. Bądźcie uważni, Skurwole powoli opanowują to forum... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 .......929 ogladalem w tamtym roku.... Miala ladnie obszyte siedzenie..... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witaj. Poznań, Brno, czy tory kartingowe? Gdzie latasz najczęściej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 siemka :pa: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam Skurwola 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 siemano Dudek! 0 Cytuj "Uświadom sobie, ze strach nie jest prawdziwy. To tylko produkt Twoich myśli. Nie zrozum mnie źle, niebezpieczeństwo jest bardzo prawdziwe, ale strach to Twój wybór." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati5679 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siemanerro dla grupy Piotrkowskiej 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 POwitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekstyle Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dzięki za powitanie:) .......929 ogladalem w tamtym roku....Miala ladnie obszyte siedzenie..... A no zgadza się .... A tak ogolnie ciekwe co u mojej 929... Dawała radę... Witaj. Poznań, Brno, czy tory kartingowe? Gdzie latasz najczęściej? Poznań i karting... Radom, Lublin, Biłgoraj... W tamtym roku często na Poznaniu... w tym skupiłem się na Pucharze Lubelszczyzny. A gdzie najczęściej... w sumie chyba więcej byłem w tym roku na Lublinringu niż na Radomringu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Powitać Dudka! Dudek też udzielał się na "adrenalinie" z tego co pamiętam Jest mocno wtajemniczony w torowe tematy więc pewnie nie raz pomoże Pzdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi