Ancol Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ...ale bawię się w produkcję różnego typu gadżetów nadających się na prezenty, no i moja ostatnia praca dotyczy motoryzacji, no i chcę Wam pokazać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Szkoda, że dopiero teraz się chwalisz, bo jeśli grawerujesz w szkle, to pół roku temu potrzebowałem pomocy kogoś o Twoich zdolnościach No nic, przynajmniej teraz wiem kogo pytać PS- fajne prace Edytowane 8 Października 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Szkoda, że dopiero teraz się chwalisz, bo jeśli grawerujesz w szkle, to pół roku temu potrzebowałem pomocy kogoś o Twoich zdolnościach No nic, przynajmniej teraz wiem kogo pytać PS- fajne prace Pół roku temu to mnie tu jeszcze nie było , dzięki za uznanie i w razie czego polecam się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No fajne to W razie czego to się zgłoszę, bo zbliża mi się mała rocznica rodzinna. A jaki jest mniej więcej koszt tego cuda ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) No fajne to W razie czego to się zgłoszę, bo zbliża mi się mała rocznica rodzinna. A jaki jest mniej więcej koszt tego cuda ?? Taki komplecik 30 zł i dodatkowo w cenie grawer dowolnego imienia na każdej szklance. Dzięki Edytowane 8 Października 2013 przez Ancol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ancol, robisz grawery na podstawie wzoru otrzymanego od klienta? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 No to jedziemy ze szklankami FŁM 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 kieliszki ! 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 oooo takk 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 kieliszki ! wiadra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Może po prostu własny browar i wódke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ancol, robisz grawery na podstawie wzoru otrzymanego od klienta? raczej tak, tylko najpierw musiałabym zobaczyć ten wzór i wtedy mogę powiedzieć, czy dam radę go wykonać. No to jedziemy ze szklankami FŁM Czemu nie kieliszki ! Kieliszki ostatnio robiłam dla nowożeńców - są tutaj: http://allegro.pl/kieliszki-z-recznym-grawerem-dla-nowozencow-i3612492287.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No to jedziemy ze szklankami FŁM jestem za 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancol Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jestem za Tylko co Admin na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi