Ancol Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 ...ale bawię się w produkcję różnego typu gadżetów nadających się na prezenty, no i moja ostatnia praca dotyczy motoryzacji, no i chcę Wam pokazać 0 Cytuj
Koper Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Szkoda, że dopiero teraz się chwalisz, bo jeśli grawerujesz w szkle, to pół roku temu potrzebowałem pomocy kogoś o Twoich zdolnościach No nic, przynajmniej teraz wiem kogo pytać PS- fajne prace Edytowane 8 Października 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Ancol Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Szkoda, że dopiero teraz się chwalisz, bo jeśli grawerujesz w szkle, to pół roku temu potrzebowałem pomocy kogoś o Twoich zdolnościach No nic, przynajmniej teraz wiem kogo pytać PS- fajne prace Pół roku temu to mnie tu jeszcze nie było , dzięki za uznanie i w razie czego polecam się 0 Cytuj
Kitket987 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 No fajne to W razie czego to się zgłoszę, bo zbliża mi się mała rocznica rodzinna. A jaki jest mniej więcej koszt tego cuda ?? 0 Cytuj
Ancol Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) No fajne to W razie czego to się zgłoszę, bo zbliża mi się mała rocznica rodzinna. A jaki jest mniej więcej koszt tego cuda ?? Taki komplecik 30 zł i dodatkowo w cenie grawer dowolnego imienia na każdej szklance. Dzięki Edytowane 8 Października 2013 przez Ancol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ancol, robisz grawery na podstawie wzoru otrzymanego od klienta? 0 Cytuj You'll never ska alone!
kamaras Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 No to jedziemy ze szklankami FŁM 0 Cytuj kamaras
JaRoD Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 kieliszki ! 1 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 oooo takk 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
pafcio Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 kieliszki ! wiadra 2 Cytuj
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Może po prostu własny browar i wódke 1 Cytuj
Ancol Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Ancol, robisz grawery na podstawie wzoru otrzymanego od klienta? raczej tak, tylko najpierw musiałabym zobaczyć ten wzór i wtedy mogę powiedzieć, czy dam radę go wykonać. No to jedziemy ze szklankami FŁM Czemu nie kieliszki ! Kieliszki ostatnio robiłam dla nowożeńców - są tutaj: http://allegro.pl/kieliszki-z-recznym-grawerem-dla-nowozencow-i3612492287.html 0 Cytuj
lew13 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 No to jedziemy ze szklankami FŁM jestem za 1 Cytuj
Ancol Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 jestem za Tylko co Admin na to? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi