pawelku Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Wynajmę na czas sezonu motocyklowego.Jestem właścicielem stanowiska parkingowego, parkuję tam swój motocykl i przyjmę jeszcze maksymalnie trzy. Stanowisko przewidziane jest na auto, ale bez problemu mieści cztery motocykle - nie trzeba ich przestawiać przy parkowaniu, każdy wjeżdża i wyjeżdża indywidualnie (sprawdzone w praktyce) lokalizacja: ul. Kusocińskiego 53 - na wysokości ul. Babickiego Miejsce jest suche, czyste, wyposażone w oświetlenie i gniazdo 230V proponuję 50 zł / miesiąc / motocykl lub skuter http://dom.gratka.pl/tresc/416-37638-lodzkie-lodz-retkinia-kusocinskiego.html Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez pawelku (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki zzr600 1990 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam czy miejsca są jeszcze aktualne był bym zainetrsowany. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tak, aktualne, nic się nie zmieniło od mojego ostatniego wpisu w tym temacie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmaty93 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Jeżeli oferta jest wciąż aktualna, to wstępnie rezerwuję, jednakże motocykl sprowadzam do Łodzi za 2 tygodnie, a ponadto muszę zobaczyć, gdzie dokładnie ten parking się znajduje, ponieważ nie znam jeszcze osiedla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Pod poniższym linkiem najszybciej można rozejrzeć się po osiedlu: https://www.google.pl/maps/@51.752791,19.402623,3a,75y,220.2h,90t/data=!3m4!1e1!3m2!1sWerI-JIkHaQZ5fNYY4yY8w!2e0 Edytowane 11 Marca 2014 przez pawelku (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmaty93 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 W takim razie nie jest to tak daleko, jak myślałem Rozumiem, że aktualne i niedługo będę mógł się wprowadzić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rozumiem, że aktualne i niedługo będę mógł się wprowadzić? Oczywiście, a co do szczegółów to najlepiej pisać już na PRIV lub telefonicznie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłosa Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeżeli od lipca będziesz miał wolne to miejsce, to chętnie zarezerwuję mam nadzieję, że od dziewczyn nie jest drożej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 ... wracając do tematu - zwolniło się u mnie pod wiatą jedno miejsce, warunki bez zmian: 50zł/miesiąc... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucks Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jest jeszcze aktualne? Wziąłbym od niedzieli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wracając do tematu - zaczyna się nowy sezon i na tą chwilę mogę ponownie przyjąć motocykle pod wiatę. Zapraszam chętnych za 50 zł / za miesiąc. Kto pierwszy ten... parkuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marionf Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wracając do tematu - zaczyna się nowy sezon i na tą chwilę mogę ponownie przyjąć motocykle pod wiatę. Zapraszam chętnych za 50 zł / za miesiąc. Kto pierwszy ten... parkuje Korzystałem cały sezon w ubiegłym roku - gorąco polecam. Czysto i bezpiecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Masz jeszcze miejsca? W przyszłym tygodniu przyprowadzam 2oo i szukam mu lokum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Masz jeszcze miejsca? W przyszłym tygodniu przyprowadzam 2oo i szukam mu lokum Długo nikt nie pytał..., a teraz zainteresowały się trzy osoby prawie jednocześnie Więc odpowiadam: jest jeszcze miejsce dla Ciebie i jeżeli pozostali nie nie rozmyślą się to od czerwca będzie stał komplet czterech motocykli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 pawelku piszę pw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelku Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nowy sezon i ponownie mam dwa wolne miejsca! Zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi