Smooth Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Linki do galerii: >>>>> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.732441270105100.1073741846.268166523199246&type=1 >>>>> https://plus.google.com/u/0/photos/102059299819427429800/albums/5932124088660727601 1 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Fotki - kosmos! Czad 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Na wypasie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebra Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 W przeważającej większości czerwień widzę Smooth jak zwykle dobra robota i cieszy oko 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Zdjecia jak do katalogu SUPER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ja też widzę tę przeważającą czerwień a co to jakiś nowy - świeżak przyjechał? żartuje, żartuje super fotki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Zdjecia jak do katalogu SUPER twoje jest super 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Świetne fotki !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Smooth a moze zrobic typowo sesje do kalendarza FŁM ? Wiecej osobników by sie moglo pojawic. To tylko taka moja sugestia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie głupi pomysł, Tomku, też bym się chętnie pisał na sesję, zwłaszcza, że moje "profesjonalne" zdjęcia z telefonu komórkowego nie nadają się do kalendarza, a i nawet na powieszenie ich na ścianie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Podziwiam właściciela czerwonej Daytony za cierpliwość w udostępnianiu swojego sprzętu miłośnikom motoryzacji do przymiarek . Podejrzewam, że stopień natężenia śladów DNA różnej maści na motocyklu jest liczony w setkach . Bardzo ładne zdjęcia proszę Pana Fotografa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 zdjęcia są po prostu bombowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bombowe, bombowe, tylko brak zdjęcia Twojej opony Sebol.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Sebol ze zdjec wynika ze do Daytony pasujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Foty wymiataj jak zawsze czekamy na film 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 kit z oponą już założona następna ,na jakieś trzy cztery obstawki starczy ,ale fakt to czerwone cacko pięknie leży pod tyłeczkiem,dobrze że mnie nie stać na takiego bo Suchy miałby konkurencję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dobrze, że stałem blisko "Suchego" to i przy okazji znalazłem się na focie 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi