Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Fłm - "dzień Filmowy"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fotki - kosmos! Czad  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

W przeważającej większości czerwień widzę ;)

Smooth jak zwykle dobra robota i cieszy oko :biggrin:

"Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…"

Opublikowano

Zdjecia jak do katalogu SUPER

Opublikowano

ja też widzę tę przeważającą czerwień :P  a co to jakiś nowy - świeżak przyjechał? :P żartuje, żartuje super fotki :biggrin:

Opublikowano

Zdjecia jak do katalogu SUPER

twoje jest super :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Świetne fotki !!!

Opublikowano

Smooth a moze zrobic typowo sesje  do kalendarza FŁM ? Wiecej osobników by sie moglo pojawic. To tylko taka moja sugestia.

Opublikowano

Nie głupi pomysł, Tomku, też bym się chętnie pisał na sesję, zwłaszcza, że moje "profesjonalne" zdjęcia z telefonu komórkowego nie nadają się do kalendarza, a i nawet na powieszenie ich na ścianie.. :biggrin::P

Opublikowano

Podziwiam właściciela czerwonej Daytony za cierpliwość w udostępnianiu swojego sprzętu miłośnikom motoryzacji do przymiarek :smile:. Podejrzewam, że stopień natężenia śladów DNA różnej maści na motocyklu jest liczony w setkach  :P  .

Bardzo ładne zdjęcia proszę Pana Fotografa.   

Opublikowano

zdjęcia są po prostu bombowe :biggrin:

Opublikowano

Bombowe, bombowe, tylko brak zdjęcia Twojej opony Sebol.. :P:smile:

Opublikowano

Sebol ze zdjec wynika ze do Daytony pasujesz

Opublikowano

kit z oponą :biggrin: już założona następna ,na jakieś trzy cztery obstawki starczy :hihi:,ale fakt to czerwone cacko pięknie leży pod tyłeczkiem,dobrze że mnie nie stać na takiego :biggrin: bo  Suchy miałby konkurencję :P

Opublikowano

Dobrze, że stałem blisko "Suchego" to i przy okazji znalazłem się na focie :smile:

Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych"