Krzyzu43 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) A więc co przywitałem się to i trzeba przedstawić mój zacny pojazd ;D. A więc zaczynając śmigam PCX-em, jest to oczywiście maxiskuter 125ccm od Hondy. Mam ją od 2012 roku nową z salonu Hondy na włókniarzy. Przejechane mam już prawie 6000 tyś km . Jak na razie bez żadnych problemów. Spalanie w granicach 2,5l/100km. Jazda z pasażerem jest bardzo komfortowa( jeżdżę bardzo dużo ze swoją dziewczyną), skuterek posiada również bardzo fajne rozwiązanie jakim jest system STOP & GO znany za pewne wielu osobom z samochodu... tak skuter gaśnie po 4 sekundach i po lekkim ruchu manetkom samoistnie odpala i ruszam ;D Edytowane 8 Października 2013 przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszSM Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 całkiem przyjemnie to on wygląda ale mogli zrobić spalanie litr czy półtora większe i wykrzesać z niego trochę więcej mocy, takie moje skromne zdanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 całkiem przyjemnie to on wygląda ale mogli zrobić spalanie litr czy półtora większe i wykrzesać z niego trochę więcej mocy, takie moje skromne zdanie Co do tego co napisałeś to zgadzam się w 100%, aczkolwiek mogę zrobić mały myk i prędkość jak i przyspieszenie mi sporo wzrosną jak zmienie wariator( koszt 550zł więc trochę szkoda mi kasy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Moja żona takim jeździ i przyznam szczerze, że nie raz go sobie pożyczam żeby na luzaku śmignąć do pracy. Według mnie do miasta na co dzień lepszy od motocykla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Moja żona takim jeździ i przyznam szczerze, że nie raz go sobie pożyczam żeby na luzaku śmignąć do pracy. Według mnie do miasta na co dzień lepszy od motocykla O kurczę to super ) To pożycz od niej kiedyś i wpadnij pod Central ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Sprzęcik osobiście stestowany wygodny to jest, spalanie też prawidłowe jak na tą pojemność i daleko za moją cebrą nie zostaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ja jestem tym skuterkiem zauroczony odkąd go u Ciebie zobaczyłem a po małej rundce na motodromie cały czas mi chodzi po głowie taka dojazdówka na miasto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Zazdroszcze Ci spalania Fajnie ze nowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) A czkolwiek i tak pali więcej niż powinna nawet na włączonym STOP&GO bo za kazdym razem robie cos okolo 220km. Czasami sie zdarza wiecej. Raz udalo mi sie przejechac 260,4km i oczywiscie zgasla xdd, na szczęście pod samym juz domem. Wiem natomiast, że jakość benzyny ma ogromny wpływ na spalanie tak samo jaky porównać węgiel brunatny do kamiennego, wiadomo, który jest bardziej energetyczny.Żeby ona spaliła te 2,2-3l na 100 to musiałbym jezdzić chyba caly zas ze stałą prędkością 50-60km/h, a jak każdy wie jednośladem jest to bardzo trudne ;p Lans, a co do nówki zgadza sie bo wiem jak była jeżdzona, jak dotarta, czy przeglądy były robione i wgl. Jak na razie jestem bardzo zadowolony Edytowane 8 Października 2013 przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 W końcu braknie ci mocy tak jak mi w moim Kymco i nówkę z salonu zamienisz na używaną 600tkę 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 W przyszłym roku zamierzam przesiąść się na 600ccm ;D, ale co z tego wyjdzie to już inna spraw ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 bardzo przyjemne wozidło ile to poleci v/max ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) 110km/h i nie ważne czy sam czy z pasażerem.PS: Mam do Was pytanie... posiadam oponki o rozmiarze : Przód 90/90 14M/C (46P) Tył 100/90 14M/C (57P) Moje pytanie brzmi, czy jest możliwość abym na felgę taką jaka mam założył oponę większą niż 100, gdyż nie znam się kompletnie na tym, a chciałbym założyć o wiele szersze oponki, gdyż bardzo ładnie się na takowych prezentuję. Są do kupienia felgi 13 cali, ale kosztuję kupę forsy, gdyż około 300 EURO, więc nie na moją kieszeń.Proszę o szybką odpowiedź Na tym zdjęciu wiem, że jest zmieniona felga, ale chcę abyście mogli zobaczyć o co mi chodzi Lub może wiecie jaką felgę od zupełnie innego Maxi mogę kupić i założyć. Edytowane 29 Października 2013 przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Taki mały UP Edytowane 29 Października 2013 przez Krzyzu43 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi