Krzyzu43 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Siemanko Jestem Igor mieszkam w Łodzi na wylocie w stronę Brójec. Mam 17 lat i śmigam maxiskuterem Hodną PCX 125i, którą nawet nie wiedziałem, że dostanę, bo dostałem ją od mamy w prezencie. Postanowiłem dołączyć do Was, gdyż wczoraj poznałem się z Piotrkiem, który jeździ Hondą CB500 z głośnikami na kierownicy i tak jakoś mnie namówił 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 witaj 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
PRZEMO EL Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Cześć 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Hej 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jabioka Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Witaj 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku
Faza Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Witaj Igor Jak zobaczyłem awatar zaraz pomyślałem, że to pewnie Ty, ale po tym jak mnie szczegółowo opisałeś już nie muszę pytać czy Ty to na pewno Ty Pozdrawiam i do zobaczenia na forumowych spotkaniach i przejażdżkach 1 Cytuj
gary Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Cześć! A czy mama kupiła Ci też odpowiedni strój do bezpiecznego śmigania? ;-) 0 Cytuj
Krzyzu43 Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Witaj Igor Jak zobaczyłem awatar zaraz pomyślałem, że to pewnie Ty, ale po tym jak mnie szczegółowo opisałeś już nie muszę pytać czy Ty to na pewno Ty Pozdrawiam i do zobaczenia na forumowych spotkaniach i przejażdżkach No oczywiście, że do zobaczenia Cześć! A czy mama kupiła Ci też odpowiedni strój do bezpiecznego śmigania? ;-) Jak kolega się przyjrzy avatarowi to jego oczom ukaże się kurteczka Alpinestars-a , na dniach zakupię odpowiednie spodnie i będzie malinowo. No 0 Cytuj
Jędrzej Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Siemanko 0 Cytuj wolę dwieście po mieście
Turboldz Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Powitać 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
JaRoD Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Aloha 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
Emil89 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Bliźniak Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Rekomendowane odpowiedzi