Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Pagbat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam na imię Adam i jestem od niedawna posiadaczem prawa jazdy kat A : ) Moja przygoda z motocyklami dopiero się rozpoczyna dlatego mam nadzieję, że pomożecie świeżakowi w poszerzaniu horyzontów :biggrin:

Opublikowano

Siemanko :smile: jasne ze pomożemy :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

siemka

╭━━━━╮

┃╭╮╭╮┃

┗┫┏━━┓┣┛

┃╰━━╯┃

╰┳━━┳╯

╲╲╲╲

Opublikowano

siemkazdałeś za pierwszym razem? ;)moto kupuj teraz bo są tańsze niż wiosną :smile:

|'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__
|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____
|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|
""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)

Opublikowano

Prawie :DNo moto właśnie szukam : ) Możliwe że jutro pojadę obejrzeć honde cb500

Opublikowano

siema, czyli jest jakaś szansa że posmigasz jeszcze z nami w tym sezonie :smile:

Opublikowano

Powitać, pochwal się jak nas znalazłeś :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Witaj :smile:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

Opublikowano

Siema!!! Kupuj Kawasaki to zasilisz nasz fan club KAWY :biggrin: Na forum zamieściłem ogłoszenie sprzedaży mojej maszyny, zerknij sobie. Może interesuje Cie gpz500??

Opublikowano

Znalazłem całkiem przypadkowo (teraz nie wiem czy się przyznawać :P) w goglach :biggrin:

Opublikowano

powitac nie kupuj kawy YAMAHA RULEZ:P

Ja tez jestem za :P I do tego powiem Ci ze mam na sprzedaz Piekna Yamahe Xj600 w stanie idealnym :smile:

MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!

Opublikowano

Siemka :smile:

Ja tez jestem za :PI do tego powiem Ci ze mam na sprzedaz Piekna Yamahe Xj600 w stanie idealnym :smile:

Dokładnie tylko YAMAHA :DJa też się ogłoszę, jak reszta, a co xDJakbyś potrzebował na początek Yamahy R1 daj znać ;P
Opublikowano

Trochę drogi sprzęt jak na początek oferujesz ;P

Opublikowano

witam :riding:ja z czystym sumieniem i z własnego doświadczenia mogę polecić kawę na pierwszy motor... równie dobrze JAKUBKO może się odezwać jako wieloletni motocyklista, który też jako ostatni motocykl wybrał właśnie kawęa że święta idą to możesz ją wstawić do domu zamiast choinki :biggrin:

Opublikowano

Tak! Zdecydowanie choinka ze skrzynią biegów jest najbardziej potrzebna :riding: