fixman Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Witam kolejnego endurowca Ja niestety w tym sezonie raczej już odpadam ( dla niektórych - tych co już zakończyli sezon pewnie to dziwnie zabrzmi ale sezon w enduro praktycznie trwa cały rok Ja w styczniu tego roku nawet latałem Niestety obecnie odpadam z tego względu, że maszyna odmówiła posłuszeństwa : / ale jeśli uda mi się ją naprawić przed... spadnięciem śnigu i jeśli się nie sprzeda przed tym czasem to jest szansa, że będzie się można ustawić Ale jesli uda się sprzedać... to na nowy sezon planuję zakup jakiegoś hard enduraka także pewnie prędzej czy później uda się gdzieś ustawić w terenie Pozdrawiam Edytowane 30 Października 2013 przez Frager (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qqbx Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam kolejnego endurowca Ja niestety w tym sezonie raczej już odpadam ( dla niektórych - tych co już zakończyli sezon pewnie to dziwnie zabrzmi ale sezon w enduro praktycznie trwa cały rok Ja w styczniu tego roku nawet latałem Niestety obecnie odpadam z tego względu, że maszyna odmówiła posłuszeństwa : / ale jeśli uda mi się ją naprawić przed... spadnięciem śnigu i jeśli się nie sprzeda przed tym czasem to jest szansa, że będzie się można ustawić Ale jesli uda się sprzedać... to na nowy sezon planuję zakup jakiegoś hard enduraka także pewnie prędzej czy później uda się gdzieś ustawić w terenie Pozdrawiam Cześć. Szkoda że odpadasz bo to właściwie najlepsza część sezonu (dużo błota, nie za gorąco). To dla mnie jedyny minus enduro, że co wypad to któremuś albo coś odpadnie albo się całkowicie rozkraczy hehe. Tylko ostatnie dwa tygodnie to w naszej ekipie zdechły Gas Gas i padnięta skrzynia w CRFie. Dzięki za powitanie i wyrażam podobne nadzieje co do ustawki w przyszłości. Mam nadzieje ze sie skutecznie zgadamy. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ahoj Przybywa ludzi lubiących błoto Fajno Uważaj na Afryki :decayed: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 strzałeczka do zo na 2oo LWG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi