Skocz do zawartości

Qqbx

Qqbx

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam kolejnego endurowca :biggrin:

Ja niestety w tym sezonie raczej już odpadam ( dla niektórych -  tych co już zakończyli sezon pewnie to dziwnie zabrzmi ale sezon w enduro praktycznie trwa cały rok :biggrin: Ja w styczniu tego roku nawet latałem ;)

Niestety obecnie odpadam z tego względu, że maszyna odmówiła posłuszeństwa : / ale jeśli uda mi się ją naprawić przed... spadnięciem śnigu i jeśli się nie sprzeda przed tym czasem to jest szansa, że będzie się można ustawić :biggrin: Ale jesli uda się sprzedać... to na nowy sezon planuję zakup jakiegoś hard enduraka :biggrin: także pewnie prędzej czy później uda się gdzieś ustawić w terenie ;)

Pozdrawiam

Edytowane przez Frager (wyświetl historię edycji)

you will never know me, you can only follow me.

Witam kolejnego endurowca :biggrin:

Ja niestety w tym sezonie raczej już odpadam ( dla niektórych -  tych co już zakończyli sezon pewnie to dziwnie zabrzmi ale sezon w enduro praktycznie trwa cały rok :biggrin: Ja w styczniu tego roku nawet latałem ;)

Niestety obecnie odpadam z tego względu, że maszyna odmówiła posłuszeństwa : / ale jeśli uda mi się ją naprawić przed... spadnięciem śnigu i jeśli się nie sprzeda przed tym czasem to jest szansa, że będzie się można ustawić :biggrin: Ale jesli uda się sprzedać... to na nowy sezon planuję zakup jakiegoś hard enduraka :biggrin: także pewnie prędzej czy później uda się gdzieś ustawić w terenie ;)

Pozdrawiam

Cześć. Szkoda że odpadasz bo to właściwie najlepsza część sezonu (dużo błota, nie za gorąco). To dla mnie jedyny minus enduro, że co wypad to któremuś albo coś odpadnie albo się całkowicie rozkraczy hehe. Tylko ostatnie dwa tygodnie to w naszej ekipie zdechły Gas Gas i padnięta skrzynia w CRFie. Dzięki za powitanie i wyrażam podobne nadzieje co do ustawki w przyszłości. Mam nadzieje ze sie skutecznie zgadamy. Pozdro

• 2 tygodnie później...

Ahoj :smile: Przybywa ludzi lubiących błoto :decayed:  Fajno :smile:

Uważaj na Afryki :decayed: :decayed:                                                                                                                                                                                

• 3 miesiące temu...