Dinozaur Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Szukałem podobnego tematu, ale nie znalazłem. Poszukuję miejsca, gdzie dobrze przyciemniają szyby do auta. Na Piłsudskiego 135 lekko skopali robotę i nie chcę się znów nadziać. Ktoś coś może polecić z własnych doświadczeń i obserwacji? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ja dwa auta robiłem w Zgierzu na chopina 2a, gość dobrze doradza, folia na ostatnim ma 6 lat i dalej się nie odkleja ani nie odłazi od ogrzewania jedynie to albo się przyzwyczaiłem albo trochę wyblakła przez te lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonti Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 WitamPolecam firme "Sun-Grand" z Wróblewskiego 90/92 Przyciemniałem u nich swoje auta i nigdy nie narzekałem na jakość usług.Tutaj masz ich stronehttp://www.sun-grand.com.pl/PozdrawiamFonti 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ja też w Zgierzu robiłem - tanio i solidnie, do tego naprawiałem raz szybę i też jestem zadowolony... a w czasie jak robią auto można skoczyć na basen bo za rogiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam Polecam firme "Sun-Grand" z Wróblewskiego 90/92 Przyciemniałem u nich swoje auta i nigdy nie narzekałem na jakość usług. Tutaj masz ich strone http://www.sun-grand.com.pl/ Pozdrawiam Fonti Podpisuję się pod tym. Również robiłem u nich autka i zawsze było OK. 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 ja także mogę polecić zakład ze zgierza ul.chopina 2a . Koles zna sie na tym co robi i ma przyzwoite ceny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ja w Zgierzu na Chopina tez robilem dwa auta i moge śmiało polecic. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Również polecam gościa ze Zgierza. Okleiliśmy szyby w naszej Hani i w Hani mojego szwagra jakieś 4 lata temu i nic się nie dzieje, nic się nie odkleja, nie ma żadnych bąbli itp, wszystko elegancko. Facet klei na mokro. Sprawnie i szybko mu to idzie, widać że zna się na tym. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam Polecam firme "Sun-Grand" z Wróblewskiego 90/92 Przyciemniałem u nich swoje auta i nigdy nie narzekałem na jakość usług. Tutaj masz ich strone http://www.sun-grand.com.pl/ Pozdrawiam Fonti Ja i kilku moim znajomych tutaj przyciemnialiśmy i zawsze było OK :-) Polecam... 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 My robiliśmy kombi na Pojezierskiej 60 w AMS - gościu robi w garażu ale wypala szyby w piecu po oklejeniu z tego co się orientuję. Nie narzekam - solidna praca zero bąbelków... http://goo.gl/maps/S3QnM 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 My robiliśmy kombi na Pojezierskiej 60 w AMS Ja również korzystałem z tych usług, polecam. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Też mogę polecić AMS, już trzy samochody u nich robiłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam pytanie czy robił ktoś szyby na kolumny przy rzgowskiej, na przeciw stacji bp? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja robilem 8 lat i nadal wszystko OK Ceny dobre a robota perfekcyjna. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Na Kolumny Ok i na Wifamie solidnie ciemnią. 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi