Suchy-wolk Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Zapraszamy na spontaniczne spotkanie dotyczące nagrywania materiału do klipu! Potrzebujemy jeszcze kilka scen i ujęć, zatem spotykamy się na parkingu przy budynku zwanym "szpitalem" (taki wielki zielono/niebiesko/biały widoczny z wielu miejsc Łodzi) przy ul.Pomorskiej (zaraz obok wiaduktu). Interesują nas uliczne scenki, także być może spędzimy trochę czasu w Centrum. Data: 5.10.2013 Godzina: 14.30 MAPKA Z LOKALIZACJĄ TUTAJ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jak pogoda pozwoli to jadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jestem na 100 procent 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jak nie zapomne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlfabianka Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Przyjadę .... i postaram się nawet nie spóźnić 0 Cytuj Zapożyczone, ale bardzo trafne .... "Denerwować się, to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Me2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow7 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jestem na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Dzięki wszystkim, którzy przybyli ! Kupa dobrego materiału na koniec sezonu! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Mam nadzieje ze zapodasz w jakims temacie ten filmik. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Najlepszy materiał będzie umieszczony w klipie, a z racji tego, że kończymy nagrania to mam nadzieję, że do końca października coś się uda sklepać 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak się mają sprawy klipu ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Jak będzie, na pewno się dowiecie Niestety nie mogę wszystkiego przyspieszyć. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi