Topaz Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Witam wszystkich. Trafiłem tu z ogólnokrajowego Forum Motocyklowego no i widzę, że nareszcie mamy porządne, regionalne forum. Jestem ze Zgierza, jeżdżę Kawą ZR7S i jest fajnie. Szkoda tylko że sezon się kończy ale ja jeszcze pośmigam bo ma być ciepło. Może ma ktoś ochotę na krótką przejażdżkę w najbliższy weekend... 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 powitac 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Witam:)Następna Kawa, inwazja jakaś, no inwazja ;D 0 Cytuj
Topaz Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Widać popularne w łódzkim 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
BykuOCW Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Tutaj jest wojna, pomiędzy Kawasaki a Yamahą !!Nie no żartuje 0 Cytuj
JAKUBKO Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 No brawo kolejna kawa witamy kolegę 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Powitać, to fakt - kawa coraz popularniejsza 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Topaz Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 To by było ciekawe.... np. porównanie średniej pojemności wszystkich Kawasaki i Yamah z forum... albo średniej mocy. 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 ja to za duzo od siebie do yamahy nie dorzuce ale 60 tez zawse cos:D:D 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 No ale wiesz Nas 2 to juz bedzie 120 To jeszcze jedna i dogonimy moca Byka ;PApropos serdecznie witamy 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
KrzysztoFu Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Siema!Kawasaki rulez! 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 wlasnie Ryjek mysze podjechac i luknac na ta Twoja xj jakos przy okazji.... 0 Cytuj
RyjekOcw Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Alez prosze bardzo Zapraszam 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!!
marol Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Strzałeczka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Witaj Czy ja Cię nie widziałam przypadkiem na Czarnych Orłach? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Topaz Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 W dniu 24.10.2011 o 21:37, 'Patrycja' napisał(a): Witaj :)Czy ja Cię nie widziałam przypadkiem na Czarnych Orłach?Ale gdzie? Na zdjęciu ze zlotu? 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
Patrycja Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Na zdjęciu i na forum. Nick pamiętam. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Topaz Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 A no tak, to ja :)Hmm... Patrycja... widziałem dzisiaj taki nick na SB w Czrnych Orłach. To Ty? 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
Patrycja Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Tak. Coś widzę, że na dwa fronty sobie rozmawiamy. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 zdrajcy:D 0 Cytuj
Topaz Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 No witam wszystkich jeszcze raz.Robi się ładna pogoda ludzie 0 Cytuj |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@)
Wielkiwadek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Witam 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F
Rekomendowane odpowiedzi