Suchy-wolk Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Chińszczyznę - od importera The2Wheels. Czemu pytasz? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Bo od Womet techa dostałem ofertę a nie wiem czy firma dobra... i czy ceny ok? Klamki składane około 350 zł... Edytowane 3 Maja 2014 przez Black (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2000335 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 No no no . Ładny ten twój "mocarz" xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Bo od Womtecha dostałem ofertę a nie wiem czy firma dobra... i czy ceny ok? Klamki składane około 350 zł... Ja kupiłem za 1/3 ceny, którą podałeś. Womet-Tech dobra firma, ale jakby były za 200zł bym brał może. Puig ma klamki za 140zł, ale trzeba kupić adaptery za kolejne 80zł... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Marcin jakiś Ty zdolny, bardzo ładnie to wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Niestety 11 czerwca 2016 nadszedł kres Daytony Uległa uszkodzeniu podczas wypadku (na szczęście nie z mojej winy) Przód jest nieskłonny do reanimacji, a ja sam nie miałbym ochoty jeździć powypadkowym motocyklem po drodze, więc Triumph na dniach pójdzie najprawdopodobniej pod młotek, gdy otrzymam wycenę rzeczoznawcy. Ostatnia furtka ratunkowa, to reanimacja na tor - jeśli budżet naprawczy będzie rozsądny i opłacalny Wątek był stworzony z myślą o przyszłym właścicielu tego egzemplarza, aby miał wszystko jak na tacy, ale wszystko w pizdu Za porady typu: wymień lagi i śmigaj dalej - serdecznie dziękuje. Uszkodzenia są znacznie poważniejsze. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Suchy, wymień lagi i smigaj dalej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 za***iście mi się to podobało.Szkoda.Ps. Wymień lagi i śmigaj dalej 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 No szkoda szkoda, a taki był ładny;) Ale następny sprawisz sobie pewnie jeszcze fajniejszy;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 odpiłuj przód i jeździj na tylnym kole? to następny GS? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Szkoda :/ ładny motong był , uderzenie chyba dość solidne było ,bo laga pękła jak widać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 to może inaczejSuchy. wymień moto i śmigaj dalej 5 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Odgrzewam kotleta, ponieważ wczoraj straciłem hajs czas i nerwy podczas oglądania bezwypadkowej daytony...Tak.. motocykl z tego tematu wisi w ogłoszeniu jak bezwypadkowy a handlarz udaje głupa..A więc znalazłem ładną, czerwoną daytone 350km od łodzi, a że motocykl mało popularny to zacząłem wypytywać sprzedającego. Tak.. wszystko jak w opisie.. przygotowany do sezonu.. oryginalny lakier, itd. Pomyślałem, że jeśli sam sprzedający deklaruje transport moto, to chyba musi być pewny motocykla. Więc pojechaliśmy..Na miejscu co dziwne... okazało się, że motocykl wcale nie jest sprowadzony tylko zarejestrowany w Polsce, tablice EL. Nawet lepiej pomyślałem, nie będzie papierologii.No dobra oglądamy moto:-malowana czacha przód-reflektor zamiennik z 2008-lagi ulane olejem-tarcze klocki opona ulana olejem z lag-cała prawa strona silnika mocno cieknie ( nie poci się, lecz naprawdę cieknie!)-miska olejowa niedbale uszczelniona sylikonem-prawy crashpad i ser i dźwignia hamulca poobdzierana-fotel pasażera podarty-brak amortyzatora skrętu-chłodnia ewidetnie poodkształcana od uderzenia kołemPo odpaleniu silnika-dziwna głośna metaliczna praca na zimnym, na ciepłym ok-check engine-olej sie fajczył na kolektorach wydechowychOk, najlepsze na koniec... Sprzedawca twierdzi, że moto w oryginale, bezwypadkowe, nawet bezszkodowe.... po wytknięciu wad twierdzi że taki kupił i nie wiedział i się nie zna... No ok w porządku.... ALE..... Jak sie okazało motocykl nie ma dowodu bo został zabrany przez policję... Podobno za brak PT. Jednak na pokwitowaniu jest wyraźnie napisane, że dowód został zabrany przez policję z powodu wypadku i uszkodzeń...Na prawde nie wiele brakowalo, żebym to gówno kupił. Przestrzegam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Przecież to moto dokładnie z tego wątku. Trzeba by zerknąć jeszcze na numer vin ale te same crash, wydech itd. Dla takich to paragraf powinien być z automatu. Sam się teraz rozglądam za tym modelem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Zgadza się to mój były motocykl, szkoda tylko Twojego czasu i zmarnowanych pieniędzy @matis, widocznie nie natknąłeś się wcześniej na ten wątek 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Właśnie, że się natknąłem. Tylko sprzedawca twierdził, że moto sprowadzone, do rejestracji, a na miejscu okazało się, że ma PL tablice. W drodze powrotnej zajarzyłem, że jest tutaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 W takich sytuacjach naprawdę się scyzoryk otwiera ! To ciekawe jak się tłumaczył na miejscu, że jednak jest zarejestrowany? Co zapomniał ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Wie Pan tyle tego jest na placu to mogłem pomylić z innym ,albo gadałem z kimś innym o innym motorze Tradycja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Z jednej strony śmieszne z drugiej trochę smutne. Mam nadzieję że sprawa wystarczająca rozdmuchana i bardzo dobrze Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 dla tego zawsze jak już sprzedający poda dokładny adres trzeba dodać że jak coś bedzie nie tak jak w opisie to bedzie wp***dol, z reguły działa i słychać "wie pan co, już jest sprzedany" ale można przynajmniej zaoszczędzić czas i pieniądze a sprzedający zęby 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Wilk powrócił http://allegro.pl/triumph-daytona-675-i6907980162.html 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @karpiu jedziemy oglądać i poprosić o sprosowanie treści ogłoszenia? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 skąd wiesz że Twój ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7104767335#thumb/13 taka perełka i nie może sprzedać ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 O, widzisz Suchy, ktoś wymienił lagi i można śmigać dalej Ale tak btw, no i jak tu ufać ludzią? Ja to wam powiem, że moje zaufanie w ludzkość jest już tak małe, że nawet jak przechodzę przez jednokierunkową, to rozglądam się w obie strony. 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi