mrowlada Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 widzialem wczoraj taka na Palki tylko niebieska miala akcesoryjny wydech.....JAK TO BRZMIALO!!!! i swietnie sie zbierala zrobila na mnie duze wrazenie bardzo fajne moto gratuluje! 0 Cytuj
GroNeX Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2013 Cudowna maszyna! A lusterka zawsze można wymienić na większe 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub
seb94 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Powyżej 5k RPM pokazuje pazurki, ale to nie to samo co JARDINE ST-1 szczerze powiedziawszy nie znalazłem modelu St-1 za to RT-1 jak najbardziej: 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 szczerze powiedziawszy nie znalazłem modelu St-1 Faktycznie literówka... Problem w tym wydeszku jest taki, że na wolnych obrotach już chyba przekracza wszelkie normy głośności 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ErR Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Problem w tym wydeszku jest taki, że na wolnych obrotach już chyba przekracza wszelkie normy głośnośc Problem ? ja tutaj nie widzę problemu 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 No no Rolek ty kudłaczu ,pięknie się prezentowałeś na suchego pędzidle ha ha 0 Cytuj
seb94 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 Faktycznie literówka... Problem w tym wydeszku jest taki, że na wolnych obrotach już chyba przekracza wszelkie normy głośności ja na wolnych chyba też zbliżam się do granicy a mam tylko "zwykłego" leo vince, dzisiaj może nagram po powrocie z Łodzi, ale wiem że posypią się hejty że sporo za głośny jest 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2013 Znalazłem dziś ciekawy filmik dot. driftu Triumpha Daytony 675R Turbo, 204HP! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
seb94 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 fajne takie filmiki tylko sporo osób sie poprzez nie nakręca na jazdę szybszą lub inne świrowanie - często się to źle kończy ale trzeba przyznać że montaż i ogólna reżyseria bardzo na + 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2013 Fajny zgrabny motocykl, ciężko o spotkanie tego modelu więc masz oryginalność. Zaczynam się przekonywać do tej marki, świeży młody rocznik odwdzięczy się bezawaryjnością. Jedynie pozazdrościć. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Gwiazdkę Daytona ma już za sobą.. - Bridgestone S20 120/70 - Bridgestone S20 180/55 - Motul 7100 + filtr - Stojak motocyklowy na tył 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 ile ten stojak wyciąga? przegoni Dajtonkę ? 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Suchy-wolk Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 ile ten stojak wyciąga? przegoni Dajtonkę ? Padłem! W końcu stojak też czerwony, więc oba pojazdy najszybsze! Stojak lepiej sobie radzi w terenie, ze względu na 4-kółka 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Super prezenty:) powiedz mi Suchy czym kierowałeś się przy zakupie opon? ceną? rekomendacją? czy po prostu kupiłeś? 1 Cytuj
Dann Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Dobre oponki ..testowałem na przodzie na koniec sezonu i tylko takie zakładam nastepnym razem ..żadnych innych 2ct itd będzie twoja Daytonka zadowolona na maksa z przyczepności gum Edytowane 28 Listopada 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Suchy-wolk Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Czemu takie gumy? Pozytywne testy zagranicznych redakcji + opinie polskich klientów + rozsądna cena producenta. Martwi mnie jedynie przebieg jaki będę w stanie zrobić na tylnym laczku, ale najważniejsza przyczepność 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Przecież nikt z Nas nie jeździ szybko to oponki Ci długo posłużą. 1 Cytuj
Dann Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Przecież nikt z Nas nie jeździ szybko to oponki Ci długo posłużą Tu nie ma prędkość znaczenie a przebieg oponki Edytowane 28 Listopada 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Dann zgodzę się aczkolwiek styl jazdy ma wpływ na zużycie laczka. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Tu nie ma prędkość znaczenie a przebieg oponki Jak to nie ma - wyższa prędkość = wyższa temp oponki a więc i bardziej miękka w tej temperaturze, co przekłada się na wyższe zużycie... Dann zgodzę się aczkolwiek styl jazdy ma wpływ na zużycie laczka. A co dokładnie? Bo wiem, że np jazda po mokrej nawierzchni zmniejsza zużycie w stosunku do jazdy po suchej - mniejsze tarcia. Co do zwiększenia zużycia to chyba tylko mocne hamowania i palenie? O czymś nie wiem? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
ErR Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 ale najważniejsza przyczepność i bardzo dobrze przetestujesz tą przyczepność na torze 1 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Jedni normalnie, dynamicznie a inni dają w pizde od świateł do świateł, stawiają na gumę etc. uważam, że ma to znaczenie przy żywotności opony ale kto się tym przejmuję 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2013 Jedni normalnie, dynamicznie a inni dają w pizde od świateł do świateł, stawiają na gumę etc. Jak najbardziej ma to wpływ na żywotność gum, ale ja ruszam z ostatniego biegu i odpycham się nogami Gumy kupione m.in. po to, aby była dobra przyczepność na torze i na ulicy 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
pistolero85 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2013 tak jak napisałeś czerwony najszybszy. ... 1 Cytuj
shad Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2013 tak jak napisałeś czerwony najszybszy. ... czarne są najszybsze ale fakt faktem maga sprzęt 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi