Piotr Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ponoć Rolek zostawił jakieś ślady niewiadomego pochodzenia na baku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No właśnie od jego obcierania chyba tankpad mi się w rogu zaczyna odklejać Muszę to zbadać 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Kosa sprzęcik oby dobrze się sprawował. Teraz to każdy kto pierwszy raz przyjedzie na zlot nie będzie miał problemu by odnaleźć szefa wszystkich szefów 2 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No właśnie od jego obcierania chyba tankpad mi się w rogu zaczyna odklejać Muszę to zbadać cholera nie mogłem się opanować i poszło ... myślałem że się nie skapniesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 sprzęt ładny (czerwony), tylko właściciel brzydki (dobrze, że jeździ w ciemnej szybce ) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 rejestracja E0? Taką sobie wymarzyłeś i dopłaciłeś, czy teraz takie numery blach wydają dla motocykli? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 rejestracja E0? Taką sobie wymarzyłeś i dopłaciłeś, czy teraz takie numery blach wydają dla motocykli? Toż to tymczasowa blacha 30-dniówka Jutro zamierzam ją zmienić już na zwykłą EL... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) EL RODRIGO DEL SUCHY? Edytowane 6 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dzisiaj miałem okazję bliżej "obcować" z Daytonką Moto fantastyczne Kilka razy stałem za Suchym na światłach, dźwięk silnika bombowy Przysiadłem się na spokojnie i to co mogę stwierdzić - jak na sporta pozycja wygodna - wąski - bardzo na PLUS! zwłaszcza przy manewrowaniu - moto wydaje się lekkie i poręczne (podobnie jak 636) - masa zbliżona - jakość wykonania wysoka moto, naprawdę nie ma się do czego przyczepić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Uu ładne sweet foteczki Dzięki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 tylko skąd te plamy na siedzieniu? <żarcik> 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 tylko skąd te plamy na siedzieniu? <żarcik> to chyba ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadza84 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 hahaha a trzeba było podłożyć wkładeczkę ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 sportowy motocykl czas na tor jechać zapraszamy http://motocykle-lodz.pl/topic/5465-wyjazd-na-slovakiaring-11-pa%C5%BAdziernika-funcup/ idealne zakończenie sezonu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 sportowy motocykl czas na tor jechać Wpierw zmienię opony - czyt.zadbam o bezpieczeństwo, a potem będę szykował się na jakieś przeloty po winklach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 pierwszy Motocykl torowy Triumph'a z homologacją na ulicę ale Jasna sprawa, na tor opony torowe są najlepszecoś znajdę w swoich zapasach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Pierwszy tysiąc km dzisiaj pyknął jak z bicza strzelił Zastrzeżenia - ch*jowa opona do wymiany jak najszybciej, bo łapie drgania Shimmy (aż strach używać przedniego hamulca przy tej oponie) - słabiutka ochrona przed wiatrem przy seryjnej szybce - brak awaryjnych świateł (czasem by się przydały) - słaba widoczność w lusterkach 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Ty masz lusterka? Gdzie? Och sorry pomyliłem je z migaczami Edytowane 13 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Żartowniś Chyba spalanie na plus, bo 5,8l wyliczyło 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Jak tankowałem w drodze powrotnej to wyszło 3.7 albo ktoś majstrował przy dystrybutorach Edytowane 13 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 fakt, przy tych lusterkach noska sobie nie upudrujesz - biedny oj Ty, biedny... 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pierwszy tysiąc km dzisiaj pyknął jak z bicza strzelił Zastrzeżenia - ch*jowa opona do wymiany jak najszybciej, bo łapie drgania Shimmy (aż strach używać przedniego hamulca przy tej oponie) - słabiutka ochrona przed wiatrem przy seryjnej szybce - brak awaryjnych świateł (czasem by się przydały) - słaba widoczność w lusterkach Co do lusterek to mam to samo Coz czlowiek za duzy jest w barach hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopijus Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 jeździłbym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb94 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 czerwona daytona jest po prostu śliczna 3 cylindrowiec ładnie musi gadac na tym arrowie (efekt jak w samochdozie rajdowym sądząc po filmikach HD na YT) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 3 cylindrowiec ładnie musi gadac na tym arrowie (efekt jak w samochdozie rajdowym sądząc po filmikach HD na YT) Powyżej 5k RPM pokazuje pazurki, ale to nie to samo co JARDINE ST-1 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi