Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Triumph Daytona 675 - Czerwony Mocarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny sprzęt i ten kolorek :smile: A jak wiadomo czerwone są szybsze od innych :smile:

Opublikowano

suchy no muszę wybacz ale nazwa czerwony kwiat rozkoszy wali gejem na kilometr :-)

Mnie tam wali nazwą burdelu, ale co kto lubi Roolek :biggrin:

zapowiada się iż potrwa parę dobrych godzin obfitując w wielowątkowe dyskusje, wnikliwe oględzin i macania, masowe wzdychania, wielozadowe wpasowywania

I gey-love porównania... Suchy przyjedź dziś! Przyda się dawka dobrego humoru na cały tydzień.... no i moto też chętnie zobaczę :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Moto niezłe, ale już na zawsze jak Suchy będzie na niego wsiadać to będzie mi się kojarzyć z tym:

A propo tego czerwonego kwiatu rozkoszy

http://www.youtube.com/watch?v=LJ83_VwaUVM

Oby tylko Suchy nie robił takich ruchów posuwisto-zwrotnych ;)

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

kiedyś od niego odkupisz i pokażesz nam nową sztuczkę :biggrin:

w najbliższym czasie koniec ze "stuntem" :biggrin:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Jak suchy kupi motóra,to nima ch*ja we wsi...

Pogratulować:-)

Opublikowano

Fajną mocą musi to dysponować no i ten rocznik, zazdroszczę :smile:

Jedynie jakiś taki mały się wydaje :smile:

Opublikowano

Suchy, no teraz toś dopiero dowalił :biggrin: Czerwony Mocarz, powalił mnie na łopatki i obawiam się że wcale mnie gejowsko nie wyjszło  :hihi:  Co w najmniejszym stopniu nie zmienia faktu, że moto śliczne :biggrin:

Opublikowano

Ktoś tu mówił o podniecaniu się?  :hihi:  (filmik niepubliczny)

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano
;) hehe Chyba Cie widziałem przed 19 jak leciałeś z innym moto Włókniarzy p. Limance Chyba, że się myle bo to było myk..
Opublikowano

hehe Chyba Cie widziałem przed 19 jak leciałeś z innym moto Włókniarzy p. Limance Chyba, że się myle bo to było myk..

To chyba jednak ja  :riding:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Super jednostka widziałem na żywo, gratuluje bo jest czego.

Opublikowano

teraz wiem dlaczego to nagrywałeś, chciałeś zobaczyć jak moto prezentuje się z prawdziwym mężczyzną a nie z nastolatkiem

Chciałem udowodnić w jakim celu kupiłeś czerwone kombi  :riding:

Opublikowano

Jak jedziesz jeszcze jakoś wygląda :riding: ale tak to brzydal :hihi:

Opublikowano

Rolek komi zmoczył , taki pod jarany :decayed:

Opublikowano

JEBŁEM :biggrin:

teraz wiem dlaczego to nagrywałeś, chciałeś zobaczyć jak moto prezentuje się z prawdziwym mężczyzną a nie z nastolatkiem :P proszę następnym razem oprócz modyfikacji filmików dorobić mi trochę włosów ;)

Nooooo Roluś, nie ma to jak iście męska profesjonalna przymiarka do moto... z rozłożoną stopką. :P

Opublikowano

z rozłożoną stopką.

to się nazywa asekuracja, przecież kosztował 54 tysiące a nie zawsze mam tyle gotówki przy sobie ;)

Opublikowano

UMARŁAM :biggrin: no to Suchy ogłaszam między Wami remis :biggrin: a tak na marginesie szkoda że nie nagrywałeś dalej jak się Rolek zaczął o bak ocierać :P