carusek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ładny sprzęt i ten kolorek A jak wiadomo czerwone są szybsze od innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 suchy no muszę wybacz ale nazwa czerwony kwiat rozkoszy wali gejem na kilometr :-) Mnie tam wali nazwą burdelu, ale co kto lubi Roolek zapowiada się iż potrwa parę dobrych godzin obfitując w wielowątkowe dyskusje, wnikliwe oględzin i macania, masowe wzdychania, wielozadowe wpasowywania I gey-love porównania... Suchy przyjedź dziś! Przyda się dawka dobrego humoru na cały tydzień.... no i moto też chętnie zobaczę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) (...) to co może "karmazynowy pirat" Edytowane 3 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Moto niezłe, ale już na zawsze jak Suchy będzie na niego wsiadać to będzie mi się kojarzyć z tym: A propo tego czerwonego kwiatu rozkoszy http://www.youtube.com/watch?v=LJ83_VwaUVM Oby tylko Suchy nie robił takich ruchów posuwisto-zwrotnych 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 to jak byś nazwał go Czerwony Październik Red September - od miesiąca zakupu albo Red October - miesiąc rejestracji w PL 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 kiedyś od niego odkupisz i pokażesz nam nową sztuczkę w najbliższym czasie koniec ze "stuntem" 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jak suchy kupi motóra,to nima ch*ja we wsi... Pogratulować:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Piękna sztuka. Zazdroszcze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Fajną mocą musi to dysponować no i ten rocznik, zazdroszczę Jedynie jakiś taki mały się wydaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Suchy, no teraz toś dopiero dowalił Czerwony Mocarz, powalił mnie na łopatki i obawiam się że wcale mnie gejowsko nie wyjszło Co w najmniejszym stopniu nie zmienia faktu, że moto śliczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Super sprzęt, fajnie gada gratuluje zakupu:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ktoś tu mówił o podniecaniu się? (filmik niepubliczny) 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 hehe Chyba Cie widziałem przed 19 jak leciałeś z innym moto Włókniarzy p. Limance Chyba, że się myle bo to było myk.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 hehe Chyba Cie widziałem przed 19 jak leciałeś z innym moto Włókniarzy p. Limance Chyba, że się myle bo to było myk.. To chyba jednak ja 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Super jednostka widziałem na żywo, gratuluje bo jest czego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 5 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ktoś tu mówił o podniecaniu się? (filmik niepubliczny) JEBŁEM teraz wiem dlaczego to nagrywałeś, chciałeś zobaczyć jak moto prezentuje się z prawdziwym mężczyzną a nie z nastolatkiem proszę następnym razem oprócz modyfikacji filmików dorobić mi trochę włosów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Może być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 teraz wiem dlaczego to nagrywałeś, chciałeś zobaczyć jak moto prezentuje się z prawdziwym mężczyzną a nie z nastolatkiem Chciałem udowodnić w jakim celu kupiłeś czerwone kombi 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 pogratulować fajna maszynka nich się dobrze sprawuje 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jak jedziesz jeszcze jakoś wygląda ale tak to brzydal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Rolek komi zmoczył , taki pod jarany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pater Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 No no jestem pod wrażeniem moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 JEBŁEM teraz wiem dlaczego to nagrywałeś, chciałeś zobaczyć jak moto prezentuje się z prawdziwym mężczyzną a nie z nastolatkiem proszę następnym razem oprócz modyfikacji filmików dorobić mi trochę włosów Nooooo Roluś, nie ma to jak iście męska profesjonalna przymiarka do moto... z rozłożoną stopką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 z rozłożoną stopką. to się nazywa asekuracja, przecież kosztował 54 tysiące a nie zawsze mam tyle gotówki przy sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 UMARŁAM no to Suchy ogłaszam między Wami remis a tak na marginesie szkoda że nie nagrywałeś dalej jak się Rolek zaczął o bak ocierać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi