Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Triumph Daytona 675 - Czerwony Mocarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluję, śliczniutka jest bardzo. Też się do niej przymierzę o ile Szef pozwoli ? :P

Opublikowano

Super maszyna, to teraz nowy nabytek trzeba opić  :drunk: żeby dobrze się sprawował :biggrin:

Opublikowano

Suchy,

no jak nic trza będzie zrobić Spot Czwartkowy z.... Czerwonym Kwiatem Rozkoszy w roli głównej  :decayed: 

zapowiada się iż potrwa parę dobrych godzin obfitując w wielowątkowe dyskusje, wnikliwe oględzin i macania, masowe wzdychania, wielozadowe wpasowywania

:hihi:

Opublikowano

No toś Suchy "zatriumfował" gratulacje ;)

Opublikowano

A propo tego czerwonego kwiatu rozkoszy 

Zniszczyłeś mój światopogląd!  :wacko:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ładny kolorek :decayed: Zajebiaszczo gada. Wypaśna maszynka. Niech się sprawuje. Wielkie gratki :riding:

Opublikowano

Śliczny sprzęcior,w czwartek to już chyba nici z jazdy bo zanim każdy go dotknie i się na ogląda ,to już trzeba będzie wracać do domu bo już północ na osi będzie,ale na poważnie gratuluję zakupu.

Opublikowano

Wyjebany na maxa ...

Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...

Opublikowano

Ah, kurde -  no elegancko :-) cudownie  się prezentuje :smile:

dbaj o nią :-) :-) :-)

Opublikowano

Piękny sprzęt. Kolorek też bardzo fajny :smile:

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

suchy no muszę wybacz ale nazwa czerwony kwiat rozkoszy wali gejem na kilometr :-)

Opublikowano

suchy no muszę wybacz ale nazwa czerwony kwiat rozkoszy wali gejem na kilometr :-)

Oj tam oj tam, przecież za to mnie lubisz  :laugh2:

P.S. No dobra.. zmienię na delikatniejszą wersję opisu  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Oceniajta motocykl, a nie opis  :riding:  

Opublikowano

piękny motocykl sobie sprawiłeś.:smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Super maszyna jedyna w Łodzi . Pogratulowac zakupu

Opublikowano

Oj tam oj tam, przecież za to mnie lubisz  :laugh2:

P.S. No dobra.. zmienię na delikatniejszą wersję opisu  :hihi:

noooo i teraz moja psychika została zrujnowana  :decayed:

Chryyste ... i znów jedyne słowo które w opisie nie budzi zastrzeżeń to 'Czerwony' :P  ...ale 'Mocarz' ?? :blink: ...dla takiej piękniej, lekkiej i drapieżniej linii?? To nie chromowana pompa do gnoju przecież?  

to jak byś nazwał go Czerwony Październik :P  :hihi:

Opublikowano

Matko jedyna Suchy jest tak szczęśliwy że słowo tego nie opisze, a wy się czepiacie że nie kwiatek nie mocarz, to co może "karmazynowy pirat" :smile: