Piotr Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Ponoć Rolek zostawił jakieś ślady niewiadomego pochodzenia na baku... 1
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 No właśnie od jego obcierania chyba tankpad mi się w rogu zaczyna odklejać Muszę to zbadać 1 Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Turboldz Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Kosa sprzęcik oby dobrze się sprawował. Teraz to każdy kto pierwszy raz przyjedzie na zlot nie będzie miał problemu by odnaleźć szefa wszystkich szefów 2 www.szpiegowskie.com.pl
ErR Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 No właśnie od jego obcierania chyba tankpad mi się w rogu zaczyna odklejać Muszę to zbadać cholera nie mogłem się opanować i poszło ... myślałem że się nie skapniesz
jaquzie Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 sprzęt ładny (czerwony), tylko właściciel brzydki (dobrze, że jeździ w ciemnej szybce ) 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Koper Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 rejestracja E0? Taką sobie wymarzyłeś i dopłaciłeś, czy teraz takie numery blach wydają dla motocykli?
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 rejestracja E0? Taką sobie wymarzyłeś i dopłaciłeś, czy teraz takie numery blach wydają dla motocykli? Toż to tymczasowa blacha 30-dniówka Jutro zamierzam ją zmienić już na zwykłą EL... Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Scyzer Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) EL RODRIGO DEL SUCHY? Edytowane 6 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2
_Michał_ Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Dzisiaj miałem okazję bliżej "obcować" z Daytonką Moto fantastyczne Kilka razy stałem za Suchym na światłach, dźwięk silnika bombowy Przysiadłem się na spokojnie i to co mogę stwierdzić - jak na sporta pozycja wygodna - wąski - bardzo na PLUS! zwłaszcza przy manewrowaniu - moto wydaje się lekkie i poręczne (podobnie jak 636) - masa zbliżona - jakość wykonania wysoka moto, naprawdę nie ma się do czego przyczepić 4
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Uu ładne sweet foteczki Dzięki Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
jaquzie Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 tylko skąd te plamy na siedzieniu? <żarcik> 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
ErR Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 tylko skąd te plamy na siedzieniu? <żarcik> to chyba ja 2
Dadza84 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 hahaha a trzeba było podłożyć wkładeczkę ;p 1
Soltys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 sportowy motocykl czas na tor jechać zapraszamy http://motocykle-lodz.pl/topic/5465-wyjazd-na-slovakiaring-11-pa%C5%BAdziernika-funcup/ idealne zakończenie sezonu
Suchy-wolk Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 sportowy motocykl czas na tor jechać Wpierw zmienię opony - czyt.zadbam o bezpieczeństwo, a potem będę szykował się na jakieś przeloty po winklach Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Soltys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 pierwszy Motocykl torowy Triumph'a z homologacją na ulicę ale Jasna sprawa, na tor opony torowe są najlepszecoś znajdę w swoich zapasach
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Pierwszy tysiąc km dzisiaj pyknął jak z bicza strzelił Zastrzeżenia - ch*jowa opona do wymiany jak najszybciej, bo łapie drgania Shimmy (aż strach używać przedniego hamulca przy tej oponie) - słabiutka ochrona przed wiatrem przy seryjnej szybce - brak awaryjnych świateł (czasem by się przydały) - słaba widoczność w lusterkach Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Ty masz lusterka? Gdzie? Och sorry pomyliłem je z migaczami Edytowane 13 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2
Suchy-wolk Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Żartowniś Chyba spalanie na plus, bo 5,8l wyliczyło 1 Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Scyzer Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Jak tankowałem w drodze powrotnej to wyszło 3.7 albo ktoś majstrował przy dystrybutorach Edytowane 13 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji)
jaquzie Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 fakt, przy tych lusterkach noska sobie nie upudrujesz - biedny oj Ty, biedny... 1 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
tomahouk Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2013 Pierwszy tysiąc km dzisiaj pyknął jak z bicza strzelił Zastrzeżenia - ch*jowa opona do wymiany jak najszybciej, bo łapie drgania Shimmy (aż strach używać przedniego hamulca przy tej oponie) - słabiutka ochrona przed wiatrem przy seryjnej szybce - brak awaryjnych świateł (czasem by się przydały) - słaba widoczność w lusterkach Co do lusterek to mam to samo Coz czlowiek za duzy jest w barach hehehe 1
seb94 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 czerwona daytona jest po prostu śliczna 3 cylindrowiec ładnie musi gadac na tym arrowie (efekt jak w samochdozie rajdowym sądząc po filmikach HD na YT)
Suchy-wolk Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 3 cylindrowiec ładnie musi gadac na tym arrowie (efekt jak w samochdozie rajdowym sądząc po filmikach HD na YT) Powyżej 5k RPM pokazuje pazurki, ale to nie to samo co JARDINE ST-1 Masylant – Marketing dla Motoryzacji Tworzymy skuteczne kampanie dla branży motoryzacyjnej – od strategii po realizację.📍 Cała Polska | 📧 biuro@masylant.pl | 🌐 www.masylant.pl
Rekomendowane odpowiedzi