Piotr Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Suchy wie co bym sobie dopisał ale cenzura może tego nie puścić :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurczas Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 http://www.forum.bur...764#entry320764 Zamówcie sobie na burgmani link jw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tabliczka bardzo fajny pomysł. .. na burgmanii komplet, więc pozostaje allegro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tabliczka bardzo fajny pomysł. .. na burgmanii komplet, więc pozostaje allegro Jak chcesz, to mogę spróbować się dowiedzieć, w jakiej firmie Burgmania robi te tabliczki... 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 refresh tematu jakie jest Wasze zdanie ? ksywka to obciach ? spotkałem się z takim stwierdzeniem Nie wiem ilu ludzi ma takową ? P.S. ja mam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ksywka to obciach ? spotkałem się z takim stwierdzeniem Osobiście nie uważam, by był to obciach ale sam nie posiadam. Nie wiem co to za kręgi taką tezę rozprowadzają bo na pewno nie fani chopperów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Suchy ma (miał), ja mam ..... Sebol ma ... więc czemu obciach ?Nowi rozpoznają Cie na trasie bez problemu wtedy. 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Też mam Jedyne nad czym czasem się zastanawiam to sytuacje w których odwalam coś na drodze i jak ktoś ma dobry wzrok to potem będzie marudził 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Też mam Jedyne nad czym czasem się zastanawiam to sytuacje w których odwalam coś na drodze i jak ktoś ma dobry wzrok to potem będzie marudził faktycznie o tym nie pomyślałem... No ale przecież wszyscy jeździmy zgadnie z przepisami...więc luzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo0505 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ja też zakupilem (na allegro jest) i powiem ze nie myślałem aby mogłoby to być dla kogoś "obciachowe" ... mam i jest zaj... e 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 który użytkownik ma te tablice na alledrogo? pomóżcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 O to chodzi ?? http://allegro.pl/tabliczka-pseudo-do-motocykla-skutera-producent-i4026495818.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ooo, to to to podziękował! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tez właśnie zamówiłem ;p Jutro wysyłają ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Producent na alledrogo to : tabella_pl Też zamówiłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A może zamówić pakiecik dla forum, było by taniej, są chętni ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dobry pomysł.!Ja jestem chętny 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A może zamówić pakiecik dla forum, było by taniej, są chętni ? Tablice forumowe były zamawiane i jeździ z nimi parę osób. Nie było na nie zbyt dużego popytu, nawet jak się nie mylę rozdaliśmy kilka podczas eventów (rozpoczęcie/zakończenie sezonu). Wg forumowego sklepu leży jeszcze 11 szt. Zamawiać Kto pierwszy ten lepszy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Tablice forumowe były zamawiane i jeździ z nimi parę osób. Ale temat dotyczy tabliczek pod tablice rejestracyjne, a nie ramek na tablice... 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 To ja poproszę o ramkę pod rejstrację. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Już sam zwątpiłem...na tapatalku dostępu do gadżetów nie mam,więc nie wiedziałem. Jak zbierze się garstka,to ponegocjujemy ceny. Chętni ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 w sumie może i ja bym się skusił 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ja zamówiłem na allegro, dobre wykonanie, bez zastrzeżeń... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) To co?- GroNeX- krzychoslav- Gregor STGZapisywać się do listy! Edytowane 14 Marca 2014 przez GroNeX (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 z tym, że jakbyśmy zamawiali hurtem to ja bym chciał napis 'krzysiek' 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi