Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tablica Z Napisem Pod Tablicą Rejestracyjną - Gdzie Kupić Taki Bajer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem kilka razy motocyklistów, którzy mieli pod tablicą rejestracyjną doczepione małe tabliczki z aluminium z napisami. Ostatnim razem taką tabliczkę spotkałem u forumowicza jaquzie i przyznam, że u niego wygląda to najlepiej.

Moje pytanie - gdzie taką tabliczkę zakupić, aby można było własny napis zamieścić? - Nie jestem mocno tym zainteresowany, ale przyznam, że dość ciekawie to wygląda. Mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli o jakie tabliczki chodzi :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Najczęściej takie tabliczki można spotkać w sklepach pamiątkowych.

Opublikowano

no ja tez bym taka chcial faktycznie u niego to wyglada bardzo dobrze:)

Opublikowano

na allegro są po około 30 zł + wysyłka np:http://moto.allegro.pl/tablica-aluminiowa-z-imieniem-tir-bus-52x11-i1889500411.htmlhttp://moto.allegro.pl/tablica-z-imieniem-ksywa-rejestracyjna-i1873587568.html

Opublikowano

Dzięki Artur - szukałem na allegro, ale mało jaka firma wykonuje mniejsze tablice niż te samochodowe :smile: Muszę się dopytać ich jeszcze.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

O to mi chodziło, dzięki :smile:

av_suchy.png

Opublikowano

igzakli.

właśnie tam plecak zakupił mi tablicę :smile:

Dołączona grafika

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Super..tez tego szukalam..;) sprawie sobie taka :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:
Opublikowano

No ja chyba zaraz zamówię, ale wydaje mi się, że będę stostował tą tablicę zamiast mojej ;PP

Opublikowano

no no ja tez mam taki plan:D przynajmniej czasem napewno:D

Opublikowano

No, mnie zainspirował taki facet śmigajacy na czarnej ZX10R, miał blachę EL ZX10R ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Firma która robi takie tabliczki była u nas na podwórku na Drewnowskiej 77 - nazywali się jak dobrze pamiętam HelpingHands - ale coś ich ostatnio nie widuję, nie mam pewności czy się gdzieś nie przenieśli.

Zespół wolfmoto.pl

forever trusting who we are, and nothing else matters..
usebar.gif

Opublikowano

Fajna sprawa z taką tabliczką, ale własnie trafiłem na taki patent i szczerze przyznam, że mi się bardziej spodobał :DMoże czas pomyśleć o forumowych tablicach wersji 2.0 Bandit Edition? ^^

PS-znalazłem bo jaram się tą CeBRą, ale o tym nie tu i nie teraz ;)
Opublikowano

@Muodyv6 daj kilka słów więcej na ten temat :biggrin: Jakie są koszta, jak to się sprawdza, jak montaż, gdzie nabyć :biggrin:

Opublikowano

Przejdźmy na pw aby tzw ,, syfu '' nie robić;)

Opublikowano

Może do motocykli też robią takie: :smile:

pozdrawiam
Micek

-----------
Yamaha Virago XV 750 ' 1993
----------------------
Nice to Be Important, But More Important to Be Nice
MOTOCYKLE-ZGIERZ.PL

Opublikowano

Może do motocykli też robią takie: :smile:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DBEu25MTaT0&feature=related