ciesu Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Witam Was. Zima za pasem, trzeba pomyśleć o przezimowaniu motocykla w ten trudny dla niego okres. Proponuję miejsca garażowe w dużym, murowanym, suchym i ocieplonym garażu, który znajduje się na ul. Biwakowej w Łodzi. Jest to koniec Retkini, w okolicy przejazdu kolejowego na Lublinku. Na terenie posesji jest dom mieszkalny, w którym przez cały rok ktoś mieszka, tak więc teren jest dozorowany :-) W garażu jest prąd, jest więc światło, będzie także możliwość podładowania akumulatora, itp. (jeżeli ktoś nie zechce go zabrać na zimę do domu). Właścicielem posesji jest mój serdeczny kolega - z pewnością można się z nim dogadać w każdej kwestii - myślę, że nie będzie problemu z ewentualnym podrzuceniem właściciela motocykla, autem kolegi w stronę Centrum, czy na przystanek... Cena za miesiąc postoju motocykla to 40 PLN, tak więc biorąc pod uwagę 5 miesięcy sezonu zimowego (listopad - marzec), to łączna kwota 200 PLN. Mając na uwadze, że cena parkingu strzeżonego pod chmurą to 50 PLN, to myślę, że jest to DOBRA OFERTA!!! Oczywiście tak jak napisałem wcześniej, wszystko jest do dogadania, nikt się nie upiera, że sezon zimowy trwa 5 miesięcy, można moto przyprowadzić wcześniej, odebrać później, wyjechać na przejażdżkę np. w lutym, gdyby pogoda pozwoliła, będzie można też podjechać, zobaczyć, czy wszystko jest OK, itp., itd. Podaję bezpośredni kontakt do kolegi: Sławek, tel. 696 474 007. Dzwoniąc powołujcie się na mnie (Paweł, Ciesu) lub mówcie, że dzwonicie z FŁM. Poniżej fotka garażu: Pozdrawiam wszystkich!!! Edytowane 27 Września 2013 przez ciesu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 aktualne coś :>? potrzebuje schron na jakiś miesiąc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Aktualne, śmiało dzwoń na numer podany w pierwszym poście. 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi