marol Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Mam na imię Mariusz i 33 wiosny. Pod koniec lipca zdałem egzamin i jak do tej pory zrobiłem 1500km. Szkoda, że nie udało mi się zacząć wcześniej sezonu, że już nie wspomnę o poprzednich. Nie udało mi się pojechać na żaden zlot, czy choćby spotkanie w Łodzi:( W tym sezonie jest to już chyba nie do nadrobienia, ale w przyszłym... Jeżdżę niezbyt mocnym motorem, który jak na razie w zupełności mi wystarczy i uczy mnie dobrego panowania nad maszyną (Honda Deauville NTV 650 56KM). Tak na marginesie to chyba znalazłem swoją nową pasję!!! Pozdrawiam Wszystkich!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witamy, witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witamy na forum Wydaje mi się, że jeszcze w tym sezonie będziesz miał okazje z nami polatać, taka okazja jest w niedzielę o 20.00 na Dell'u ( Rondo od strony ul. Rokicińskiej ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Super, nie daję głowy, ale zrobię co w mojej mocy!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Cześć i czołem Zapraszam z motocyklem do naszej forumowej galerii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkiwadek Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam 0 Cytuj - Suzuki GSX 750F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witaj;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Strzałeczka 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Coś kiepskie powitanie, nie wiem w czym problem, czy coś nie tak napisałem...? Ponętna blondyna o Imieniu Sara ma 110 odpowiedzi i 1085 wejść a ja 7 i 36!!!! Moi koledzy z dopiskiem ŚWIEŻAK, mniej więcej podobnie, czego nam brakuje???:)Spoko, żartuje wiem, że to chodzi o to że ładniej buduje zdania:)Sam ją bardzo życzliwie powitałem:))Ps. Pozdrowienia dla Sary:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witaj 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witaj I dla Patrycji oczywiście:) Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nieprawda Ciebie też ciepło powitaliśmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witamy serdecznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 siema! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemanko 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocone Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 ładna maszynka 0 Cytuj ◬ ╲╭━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃ ┗┫┏━━┓┣┛ ╲┃╰━━╯┃ ╲╰┳━━┳╯ ╲╲┛╲╲┗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marol Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 bo sara to drugie oblicze modów próbują nas z sobą skłócić 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 stanany wita Marol 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Simka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi