krzychoslav Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) cześć. Czy ktoś orientuje się gdzie, i jakim kosztem mogę dostać jakąś akcesoryjną kanapę do Yamahy YZF 600R Thundercat ? chodzi mi o coś wygodniejszego niż kanapa standardowa, chodzi zarówno o wygodę moją, jak i mojego plecaczka ( a może przede wszystkim plecaczka ). chodzi mi też o to, żeby nie zsuwała się na mnie podczas jazdy (choć waży tylko 46kg, to jednak będzie dość uciążliwe ). Pytanie brzmi przede wszystkim, czy coś takiego istnieje, bo wujek google milczy, i czy ktoś w ogóle coś takiego posiada i mógłby pokazać mi jak się to prezentuje na moto? pozdr K Edytowane 22 Września 2013 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 A może oddaj starą kanapę do tapicera? Będzie ładna, zgodna z Twoim projektem. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Stara kanapa się do niczego nie nadaje. kupuję nową, dlatego też myślę, żeby od razu kupić jakąś akcesoryjną. no ale wyszukuje tylko kanapy do Fazerów, do Kota nic nie widziałem.. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ale to co sie z nią stało? Polamany stelaz? Bo jeśli tylko nie ma pianki i obicia to jest do zrobienia. Akcesoryjna kanapę możesz poszukać w autoryzowanym salonie. Być może nie będzie zbyt droga. Ew na ebayu. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Popatrz na Bagstera, w Polsce już są przedstawiciele, najbliżej miałbyś w Bełchatowie: http://www.bagster.pl/content/7-bagster Siedzenie projektujesz jak Ci się podoba, kwestia tylko ile chcesz na to kaski przeznaczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ale to co sie z nią stało? Polamany stelaz? Bo jeśli tylko nie ma pianki i obicia to jest do zrobienia. no własnie cjest porwana. stelaż nieruszony. koszt wymiany będę miał pokryty z OC sprawcy, więc szukam już czegoś lepszego, bo dołożyć trochę to nie jest problem 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Tu masz kolesia z Warszawy (kupowałem od niego swojego fazera, nawet jest na fotce) http://allegro.pl/fotel-kanapa-siedzenie-yamaha-fazer-fzs-1000-i3540867935.html . wysyłasz do niego stelaż od kanapy, a on Ci robi z niego co tylko chcesz ... ale koszt to 400zł . 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 dzięki. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Z tego co wiem, kilka osób korzystało z http://www.pjii.com.pl/moto/pl. Chwalą sobie chyba. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 odświeżę temat, a gdzieś w Łodzi można kanapę oddać do tapicerowania, żeby mi zrobili tak jak chcę? materiał antypoślizgowy etc 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 ja bym robił tak jak kolega wyżej napisał: http://www.pjii.com.pl/moto/pl 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 no ok, skoro polecacie to nie będę na siłę szukał. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi