boszka3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Może Empik? 0 Cytuj Życie to wieczne ryzyko. Śmierć jest dużo prostsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexrom Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Żadna szkoła nie zastąpi Ci praktyki i osłuchania z językiem. Wyjazd na kilka lat za granicę i śmigasz po angielsku aż miło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squar Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Trudno polecić jakąś szkołę. Jest wiele dobrych. Zresztą przede wszystkim ważne jest to, co prezentuje uczeń. Przynajmniej takie jest moje zdanie. 0 Cytuj Tak długo, jak jesteśmy ludźmi, tak długo będziemy się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anula72 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Ja chodzę 3 rok do Perfekt ok przy centralu tm starym i jestem zadowolona z nauki angielskiego i hiszpańskiego tam. Dobrze motywują, dobrze uczą no i miła atmosfera. Wcześniej chodziłam do spak up i nie polecam - zachęcają a potem jest szara rzeczywistość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronkal Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Według mnie szkoły i drogie kursy to strata czasu i pieniędzy. Moim zdaniem lepiej jest się doszkolić na własną rękę. Przeciez teraz jest mnóstwo aplikacji, czy stron https://rozmawiamyblog.wordpress.com/ z których swobodnie mozna czerpać wiedzę, bez wychodzenia z domu i wydawania pieniędzy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 3 godziny temu, bronkal napisał: Według mnie Kolega wpadł tu tylko na chwile z reklamą, czy może jednak się przedstawi i na dłużej zostanie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Są jeszcze takie kursy onlinowe. Nie wiem jak to wygląda w sumie w praktyce, ale chyba lepiej jak się rozmawia. W takich szkołach to raczej stawia się na mówienie, tak się można najszybciej obyć z językiem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmst Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Tak naprawdę nie szkoła jest ważna, ale ludzie, lektorzy którzy w niej pracują. To tak naprawdę od ich doświadczenia oraz umiejętności przekazywania wiedzy zależy ile się nauczymy. Jeżeli chodzi o kursy językowe, to proponuję sprawdzić jeszcze w MLC (Studium Języków Obcych). Opis tego czego można się tam nauczyć można znaleźć tutaj: https://www.studium.com.pl/ Edytowane 25 Stycznia 2019 przez andmst (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matylda Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Speak Up wydaje się być w porządku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi