wagon Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Dwa miejsca znajdą się w centum okolice placu Wolności pisać nie krępować się
markowicz Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Ja chętnie. Napiszesz coś więcej? Jakie warunki, cena? Jak z komfortem?:-)
wagon Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2013 Ja chętnie. Napiszesz coś więcej? Jakie warunki, cena? Jak z komfortem?:-) Jeśli jesteś zainteresowany to proponuje samemu ocenić czy spełnia to miejsce Twoje oczekiwania napisz kiedy mógłbyś wpaść na oględziny wtedy porozmawiamy o konkretach pozdrawiam
Paczenko Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam chciał bym się dowiedzieć czy ta oferta nadal jest aktualna , jeżeli tak to w jakim dokładnie miejscu się znajduje oraz jakie warunki chodzi mi o ogrzewanie i prąd ?
wagon Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Niestety już na razie nie aktualne, może następnym razem. Pozrowienia
Rekomendowane odpowiedzi