wagon Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dwa miejsca znajdą się w centum okolice placu Wolności pisać nie krępować się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markowicz Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja chętnie. Napiszesz coś więcej? Jakie warunki, cena? Jak z komfortem?:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja chętnie. Napiszesz coś więcej? Jakie warunki, cena? Jak z komfortem?:-) Jeśli jesteś zainteresowany to proponuje samemu ocenić czy spełnia to miejsce Twoje oczekiwania napisz kiedy mógłbyś wpaść na oględziny wtedy porozmawiamy o konkretach pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczenko Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam chciał bym się dowiedzieć czy ta oferta nadal jest aktualna , jeżeli tak to w jakim dokładnie miejscu się znajduje oraz jakie warunki chodzi mi o ogrzewanie i prąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagon Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Niestety już na razie nie aktualne, może następnym razem. Pozrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi