RyjekOcw Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Chciałbym przedstawic moj drugi motorek - Peugeot 103 z 1979r. Motorek dostalem w spadku po wujaszku. Motorek smiga do dzis (co piatek jezdze nim na praktyki). Motorek na pedały, Jego V-max to az 40km/h. Pewnie ktoregos razu przyjade nim na Della 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jestem pod wrażenie w jakim jest stanie po tylu latach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Powiem Ci że MEGA sprzęt. Zaj*** stan itp. Ja mam komarka 73r. jak go skończę może bujniemy się kiedyś po mieście ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Hehehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No dbam o niego w miare mozliwosci :)Nie mam do niego papierow ale w sumie polatac mozemy ) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ja też jak można, przyłączam się do przejażdżki swoją jawą 20 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No i bedzie jazda! Jeszcze ma ktos jakis ukryty "stary" sprzecik ? 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 załuzmy klub starszych panów na motorkach do 49cm3 pow.20 lat 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha85 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 WitamMam identycznego peugeota 103 z 1973r Walczyłem długo, aby silnik zaczął pracować i się udało. Niestety jeszcze trochę chyba brakuje mu mocy. Powiedz mi jaką masz dyszę gaźnika? Ja mam 62, może za mała jest... Ciekawe jak twój chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 kozackie sprzety ;] a na 1 zdjeciu w tle tygrys BYKA :Do sory pomylka na 2 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No i zdradziłeś wszystkim jak daleko mieszkam od Ryjka:PMój TYGRYS jest najbardziej kozackim sprzętem xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 o sory nie wiedzialem ze mam nie mowic:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Szczerze mowic nie mierzylem nigdy ale spokojnie mozemy sie zgadac to sobie zobaczysz Ja cale szczescie dostalem go juz na chodzie i byl to moj pierwszy motorek No mogles nie zdradzac ale jak juz wiedza to trudno 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Oj ten Twój Peugocik to jest demon prędkości ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No ta Bo jak sie scigalem z toba (z Rn12) to rzeczywiscie nie miales szans 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 no RN 12 to jest za słaba klasa... Ale ROWEREM to Cie pocisnę jak chcę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Tylko dobrze wiesz ze nie kazdym bo potrzebowal bys skladaka a takiego roweku to niestety nie posiadasz 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 A skąd wiesz, co trzymam w garażu ;D Zdziwiłbyś się jeszcze;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Piękny! ale bym sie przejechał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Jedynie jemu dała by rada Kawa Arka No radosc z jazdy nim jest spora 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha85 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No i jak z tą dyszą? Możesz odczytać rozmiar? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nawet nie probowalem szczerze mowiac Ale jak Ci to takie potrzebne to jutro albo pojutrze postaram sie zejsc i sprawdzic 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha85 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Chodzi mi o rozmiar tej dyszy. Powinien być napisany na jej łbie. Z góry dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dobra to postaram sie jakos zalookac i napisac w najblizszym czasie Ale jak chcesz to mozesz w sumie wpasc i sobie zobaczysz jak chodzi itd ;D 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misha85 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Chętnie Wyślij mi na PW jakiś kontakt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak dzisiaj nie bedzie jakiegos mega mrozu to z bykiem pojawie sie na Dellu Peugeotem 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi