krzychoslav Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ja moto zakupiłem w piątek. Moto, którego chyba nikomu nie trzeba przedstawiać - Thundercat, od Suchego i od razu Łódź + okolice, Kot sprawuje się znakomicie, bez niespodzianek ! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 No to już wiem kogo ostatnio upolowałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 upolowałeś? ;P 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 no to gratulacje! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 a dziękuję. zdjęć pewnie nie potrzeba wrzucać, bo każdy moto zna, ale zrobię to jak tylko wrócę do Łodzi 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wydaje mi się, że trafił w dobre ręce, ale łezka w oku kręci mi się do dziś Oby długo Ci służył ! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 To piękny motocykl. Niech długo i szcześliwie służy nowemu właścicielowi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Najlepszy motocykl na rynku ;-) ale łezka w oku kręci mi się do dziś no nie dziwię się wcale, bo Kociak daje radę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 no już nie słodźcie tak bo chłopak będzie się bal jeździć żeby czasem tego cudu techniki nie zarysować 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 łezka w oku kręci mi się do dziś Jak kupisz nowy moto to po łzach nie będzie śladu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Fajny motocykl nabyłeś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Wydaje mi się, że trafił w dobre ręce heh, aż się przyznam, dziewczyna już się boi, ze więcej czasu spędzę z Kotem niż z nią. ;D 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Kot poradzi, kot nie zdradzi, każdy dobrze się z nim bawi 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 cóż.. kupi kask, wsiądzie z tyłu.. wtedy zrozumie już mówi, że chce zrobić kurs. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi