Zebra Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Poszło i powodzenia 0 Cytuj "Powiedz mi, że nigdy nie przystanąłeś przy swoim sprzęcie w garażu i nie ogarnęła cię nieopisana radość z powodu faktu, że ten motocykl się tam znajduje…" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wypełnione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dzięki wielkie, może jeszcze ktoś coś skrobnie? Do końca miesiąca zbieram ankiety, a potem najwyżej sam coś stworzę i obrona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 dzisiaj wypełniłem, mam nadzieję, że nie za późno 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Poszło, powodzenia na obronie 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Gdyby ktoś jeszcze chciał wypełnić, to do połowy października można- sesja przedłużona, do grudnia mam czas na obronę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 poszło wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi