bysiu91 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Powitac Chciałbym zaprosic wszystkich na obstawe slubu mojej siostrzyczki (szwagier jezdzi). Ślub jak w temacie jest 28.09 o 16 w kosciele w Strykowie. Szwagier mieszka w lodzi na Chocianowickiej okolice Portu Łódź. Myslalem zeby sie spotkac na parkingu stacji lukoil naprzeciw portu. Co do godziny spotkania jeszcze napisze.Sala znajdujde sie na Woli Cyrusowej. Z racji tego ze jest to koniec wrzesnia pogoda moze byc rozna ale jestem dobrej mysli Gwarantuje ze mlodzi sie odwdziecza za obecnosc:) LWG. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wola Cyrusowa :-) MIAZGA :-D 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Gwarantuje ze mlodzi sie odwdziecza za obecnosc:) LWG. HEHE Wola Spirytusowa zobowiązuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 eee bysiu wiesz ze podjade lecz powiedz mi czemu niemam filmiku z pod bloku pucka ? a mialobyc tak pieknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 eee bysiu wiesz ze podjade lecz powiedz mi czemu niemam filmiku z pod bloku pucka ? a mialobyc tak pieknie Wszystko co bede mogl to wrzuce ale niestety jeszcze nic nie mam:( A widzę ze kojarzycie wole:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingsxr Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Wola Cyrusowa :-) MIAZGA :-D jezdze tam na ubojnie na załadunki hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 PODAJ GODZINE STARTU PZDR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Sory za nieobecnosc ale padl mo router a nie mam nawet czasu jechac kupic drugiego. Jeszcze dzisiaj napisze godzine zbiorki. Lewa! Mlody wyjezdza o 14 wiec mysle ze mozna sie spotkac ok 13.30 na lukoilu dac troche czasu spoznialskim i przed 14 wyruszyc pod dom mlodego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Niestety mnie nie bedzie ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Hej!A który lukoil? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ten naprzeciwko portu lodz:) nie bedzie padac damy rade! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi