Kitket987 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Powitać fotografów-motocyklistów Mam raczej nietypowe pytanie, gdyż jest to bardziej strona techniczna aparatów i kamer cyfrowych.Otóż muszę napisać referat na powyższy temat, część info można znaleźć w necie ale jak wiadomo nie zawszę są zgodne z prawdą i czsami niezrozumiałe. Dlatego potrzebowałbym odpowiedzi na dane pytania: 1.Parametry aparatów i kamer cyfrowych.2.Zalecenia związane z zakupem urządzeń.3.Rodzaje urządzeń. Mam jeszcze 2 inne, ale myślę że na te już znajde odpowiedź w internecie.Nie chce żeby ktoś pisał to za mnie, bardziej chodzi mi o naprowadzenie na dobry kierunek, podpowiedzi i ostatecznie ocenę czy jest to dobrze napisane ( od strony technicznej ). Aha i jeszcze pytanko, na które naprowadził nas profesor Dlaczego kamerą cyfrową nie zrobimy dobrego zdjęcia ? Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 12 Września 2013 przez Kitket987 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Soltys Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 proponuję poczytać tam: http://www.optyczne.pl wydaje się najbardziej rzeczowy portal fotograficzny fotopolis kiedyś czytałem ale optyczne w mojej subiektywnej ocenie wydaje się być lepsze 0 Cytuj
Kitket987 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 OO dzięki wielkie na pewno mi to sporo da 0 Cytuj
weelkoo Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Aha i jeszcze pytanko, na które naprowadził nas profesor Dlaczego kamerą cyfrową nie zrobimy dobrego zdjęcia ? Ciekawa teoria... Co autor miał na myśli? Jakość obrazka czy walory artystyczne? Tutaj poczytaj. Sporo wiedzy, (są nawet skomplikowane wzory ). Powinno Ci się przydać. Edytowane 13 Września 2013 przez weelkoo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Kitket987 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Ciekawa teoria... Co autor miał na myśli? Jakość obrazka czy walory artystyczne? Chodzi chyba bardziej o jakość obrazka Dzięki za link. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi