krzychoslav Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 cześć. ja ostrzegam przed moto stojącymi w firmie HIES, mieści się ona w Konstantynowie, na Kochanowskiego 51. mianowicie, sytuacja z dzisiaj - pojechałem obejrzeć dwa fazerki : http://moto4moto.otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-fz-6-fazer-gwarancja-lift-M3631640.html http://moto4moto.otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-fazer-gwarancja-M3640782.html na zdjęciach wyglądają jak wyglądają, ale mówię, dość wysoko wycenili, daleko nie mam - pojadę, obejrzę. I ODRADZAM. padlina. po pierwsze facet totalnie nie ma pojęcia, ile moto u niego stoi, skąd je przywiózł (z GB, bo blachy takie, ale skąd konkretniej - tego się nie dowiedziałem). przez telefon - igła, piękny, choć leżał, ale ciężko znaleźć coś co nie leżało choć raz. więc - pojechałem z kumplem. przejażdżka jednym, na pierwszy ogień poszedł rocznik 2k6. cały się telepie, dymi, śmierdzi jakby palił olej.. generalnie - masakra. do tego hebli praktycznie nie ma. nastepnie strszy, 2k3, już nieco lepiej ale - łańcuch w stanie MASAKRYCZNYM. zardzewiały. kumpel bał się pojechać, coby się nie urwał przypadkiem czy coś.. odradzam. pozdr ! K 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 dziwne, bo myślalem że forumowicz forumowiczowi gowna by nie wcisnal ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Motocykle sprowadzają już od kilku lat i jak ich znam to informuja co i jak jest z ktorym motocyklem i czy to forumowicz czy nie to nie sadze aby wciskali gowno,poza tym dają gwarancje.Wiadomo ze motocykle sprowadzane sa po "przygodach" i nie sa funkiel nowki. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Moja koleżanka w tamtym sezonie kupowała u nich suzi sv i do tej pory jest zadowolona! Może po prostu trafił Ci sie taki frykasik :-P hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jest mi bardzo przykro że motocykle nie spełnił twoich oczekiwań. (hamulce słabe w 2k6, bo lagi z przodu lecą i pewnie zaolejone tarcze, czego twój kolega nie zauważył, ale uszczelniacze z olejem wymieniamy przed odbiorem, za to zauważył że coś z tyłu "rezonansuje" ) niestety nie wiem ile stoi u mnie, ale sporo u nas motocykli często rotują więc nie potrafię na szybko podać jego historii, a skąd są to wiem bo większość mam z wysp jeśli szukasz igły bardzo polecam najdroższe z danych roczników (choć twierdzisz że mój jest dość wysoko wyceniony ale jak włożysz te 3000 różnicy to pewnie wszystko będzie idealne ) i tu np. bardzo ładny 2k6 http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz6-fazer-M3619678.html albo z łódzkiego http://otomoto.pl/yamaha-fz-6-fazer-2006-r-zadbany-polecam-M3663226.html co prawda nie mają gwarancji która my dajemy, ale po co ci dopłacać jeszcze do gwarancji, może kiedyś zrozumiesz czemu do gwarancji trzeba dopłacać tak więc życzę udanych zakupów, polecam oferty które przedstawiłem wyżej, motocykle na pewno będą bardzo ładne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja też często sprzedaje motocykle, te którymi jeździłem i zawsze jestem szczery z klientem i daje cenę adekwatną do stanu motocykla . Jednak czasem klienci mają zbyt wygórowane wymagania co do sprzętów, ja ostatnio sprzedawałem CBR 600 F4 z 2001r. przyjechał kupiec z warszawy i miał pretensję, że kilka śrubek nie jest oryginalnych ... Polak jest taki, że jak coś kupuje to chciałby to dostać za darmo, a najlepiej, żeby mu jeszcze do tego zakupu dopłacić i w dupe pocałować z wdzięczności, że to od nas kupił . 1 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Cóż, ja jestem świeżakiem jeśli chodzi o motocykl. Kupuję pierwszy sprzęt, i będąc w Konstantynowie - byłem 2 razy - rozmawiałem z kimś innym, kto przedstawiał ten motocykl jako moto idealne. robimy moto żeby przez pierwsze 6k - 10k km użytkownik nie miał najmniejszych problemów. Ja obejrzałem je wtedy pobieżnie, zauważając, że oba leżały itp, co zauważy każdy nie wyprowadzałem ich, nie siadałem (na fazerze siedziałem w innym miejscu ) życzę powodzenia w sprzedaży, może ktoś kupi. pozdr K 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi