chylon Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 szykować się na zakończenie czyścić motongi Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 do zobaczenia w Bełchatowie Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 To widzimy się w Bełchatowie Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Zakładać rajtuzy i o 12 pod PORT ŁÓDŹ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 chory ale lecę z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja również się pojawie, będe z ekipa z Sulejowa i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ubierać się na cebulkę i lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Chyba na cebulke bo nie najcieplej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Sezon zakończony. Szkoda tylko, że do Bełchatowa nie dojechałem Ważne, że żyję wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 A co za "przygode" miałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Za bardzo odwinąłem na wylocie z Piotrkowa, a że są tam dziury to źle się skończyło. Tankslapper przy ok. 120 km/h to nic przyjemnego. wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełek Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Za bardzo odwinąłem na wylocie z Piotrkowa, a że są tam dziury to źle się skończyło. Tankslapper przy ok. 120 km/h to nic przyjemnego. Za szybko chciałeś sezon zakończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Jędrzej co z tobą mam nadzieję że wszyscy dotarli do domów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 mam nadzieję że wszyscy dotarli do domów Ja tak:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 To trzymaj się tam Jędrzej. Jak tam na Bełku było ? Ja nie zdołałem dotrzeć, bo maszyna odmówiła posłuszeństwa grrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 O Załapałem się na zdjęcie :-) Scyzer ładny motocykl. Trochę się do was w drodze powrotnej podczepiłem ale musiałem późnej przyspieszyć żeby do pracy się wyrobić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Hihi dziękuję, tak myślałem, że to Ty Edytowane 29 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Aga my z Gonią już herbatkę pijemy z cytryną ekipa za***ista do następnego spotkanka 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Gdzieś mi znikneliście :-( musiałem samotnie wracać do domu. Do miłego ;-) fajnie było :-) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Nie moglem was nigdzie znalezc w Belchatowie, sie troszku zgubilem w drodze powrotnej wpadlismy na winkle obok kleszczowa (?), polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Było super ale teraz mi smutno mam żałobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Żałobę? https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ta ma motor poszedl na odpoczynek zimowy do garazu 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Oj tam od razu do garażu, póki pogoda sprzyja można jeździć https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi