carusek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja dołączam do grupy pabianickiej, tak więc po 12 pod ECHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Na która Chylon pod Port dotrzecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Chylon, więc traska taka (klik)? myślę, że wyjazd spod Portu o 12:00 byłby dobrym pomysłem ! Następnie z Pabianic zgarniamy kolejne osoby i w Dłutowie kolejna ekipa. Byłaby wtedy z nas niezła wataha Ktoś jeszcze się podczepia? Edytowane 28 Września 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Podczepimy się z kolegą, na naszych starociach , jeżeli można, będziemy przy Porcie przed 12ą, może da się jeszcze kogoś namówić Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozulec Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Ja też się dolączę ze swoją jawą i kolegą Andree Edytowane 28 Września 2013 przez Kozulec (wyświetl historię edycji) 1 Moc i satysfakcja, bez kompromisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jasne, że można! każdy motocyklista jest bardzo mile widziany Tak więc zbierzmy się przed 12 pod Portem ja będę z tatulkiem i kuzynem + kilku znajomych Więc nie będzie nas tak mało :moto: :moto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No to ja też będę + dodatkowe 2 kółka |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 wyjazd spod Portu o 12:00 byłby dobrym pomysłem ! Postaram się być pogoda zapowiada się nieźle boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
スティグ Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Widzimy się 12-00 w Porcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 tak jak w temacie jesteśmy z naszą ekipą z aleksa o 12.00 na Porcie Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 my tez dojedziemy na 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja bym się dołączył, jeśli nie będę kotwicą ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Weź linkę holowniczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 GV-kę ma i teraz się mądruje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 mądlaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Se karrrwa pojechałem do Bełchatowa. Złośliwość rzeczy martwych czasem przekracza wszelkie granice Ehhhh... Bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 co spsułeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 za duzo wypil i bedzie go trzymalo jeszcze 3dni moze uda mi sie dolaczyc o 12. W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Świczki Panie pierdyknęły Dobrze że dziś w garażu, a nie jutro na mieście Widać żem w czepku urodzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) po co jeździłeś po garażu? dziś w garażu jutro w moto Edytowane 28 Września 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Świczki Panie pierdyknęły Dobrze że dziś w garażu, a nie jutro na mieście Widać żem w czepku urodzony Rano kupisz w Tesco, wymienisz i jedziesz... |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 taa w komarze czy emzecie zawsze kilka na zapas w kieszeni było , ech stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 taa w komarze czy emzecie zawsze kilka na zapas w kieszeni było , ech stare czasy No to właśnie były te zapasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 widze same nowe ludzie jadą to może i ja się wybiore tylko kto za mną nadąży postaram się być pod portem jak nie to i tak was dogonie www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinozaur Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) To jaką wy przelotówkę planujecie, minimum 160km/h? Może w drogę powrotną zahaczymy o Kruszów? Większość wycieczek tam się kończy Edytowane 28 Września 2013 przez Dinozaur (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi