Jędrzej Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Jędrzej co z tobą Żyję W wypadkach z okolicy coś tam naskrobałem wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 dzięki za wypad wreszcie na ten taras widokowy dotarłam 1 Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tak można tylko mój garaż oddalony o 20 km na dodatek 7 km jazdy terenowej !! jest mi smutno i źle trfam w żałobie żadnych imprez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Jędrzej najważniejsze że z Tobą ok, na następne dotrzesz. Powodzenia boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 dzięki za wypad wreszcie na ten taras widokowy dotarłam Warto było prawda??? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Warto było prawda??? prawda! ja się czasem zastanawiam czemu docieram do takich miejsc jak się sezon kończy..;/ dzięki za wspólną jazdę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Wypadzik fajny Ekipa zgrana jak zawsze Impreza zaliczona, kopalnia i winkle tez Szkoda, ze to juz koniec sezonu Dziekowac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wypadzik fajny Ekipa zgrana jak zawsze Impreza zaliczona, kopalnia i winkle tez Szkoda, ze to juz koniec sezonu Dziekowac ! Profesor ale teraz zaczyna się sezon na browara i na imprezowanie 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Profesor ale teraz zaczyna się sezon na browara i na imprezowanie lubię tooo !!!!!! Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Kilka zdjęć z wczorajszego zakończenia jest tutaj http://belchatow.naszemiasto.pl/galeria/zdjecia/2014210,belchatow-sezon-motocyklowy-2013-zamkniety-zdjecia,galeria,id,t,tm.html#d95a2ed7f5d0e81b,1,3,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 A tutaj film z przejazdu https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Oglądać filmik tylko po to by policzyć ile było Afryk... 3 sztuki. Zboczony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 2:55 :moto: :moto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dzięki ekipie za udany wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na filmiku od 2:20 do 2:35 widać motocykl migający dodatkowymi światłami zamontowanymi na gmolach (coś jak stroboskop). Ktoś się orientuje co to za patent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Profesor Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Profesor ale teraz zaczyna się sezon na browara i na imprezowanie Spokojnie Wyślę zaproszenie i zaczniemy sezon zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Lepiej późno niż wcale Wyjazd na paradę na zakończeniu sezonu motocyklowego Bełchatów 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x8T_Oaxa84g Edytowane 14 Stycznia 2014 przez chippe (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi