Kitket987 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ja ze znajomym startujemy z Kleszczowa to jak ktoś też tą stroną jedzie to można się połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Znowu ktoś ma coś do mojego pięknego enduro? Nigdy i w życiu Razem z Judytą mamy w swojej kolekcji enduro. Chodziło mi o to żeby osoby na sportach wiedziały że będziemy jechać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Znowu ktoś ma coś do mojego pięknego enduro? Ragavan, nie pękaj, na szutrach to my górą jesteśmy Chciałeś się kiedyś do mojej Afry przymierzyć. Będziesz miał okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 O widzisz to nie głupi pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 He He Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Grupa Pabianicka zbiera się na tyłach parkingu centrum handlowego ECHO o 12:00, o 12:30 najpóźniej wyjazd z echo Jak pogoda dopisze to się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWIREQ Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Grupa Pabianicka bla bla bla zbiera się bla bla bla ... o 12:30 najpóźniej wyjazd z echo. bla bla bla jezeli nie bedzie nikt jechal z EKU to sprobuje podlaczyc sie do Was i jesli pogoda bedzie iszef kasiore wyplaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żyszk Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Znowu ktoś ma coś do mojego pięknego enduro? raczej nie twojego a tomka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekP Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dj Arkadius jedziecie derbi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dj Arkadius jedziecie derbi? Raczej nie. Razem z Judytą pojedziemy XJ-tą. Z kasa na paliwo słabo - koniec miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Wie może ktoś czy w tym roku też będą stunty tak tylko pytam z ciekawośći bo i tak tam będe ale co roku były a na tym (bilbordzie)nie doczytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Mam nadzieje że do niedzieli się rozpogodzi Planuje podjechać może jakaś zbiórka chętnych na parkingu portu? boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ale jakoś lipnie wygląda plan imprezy. Nuda nawet zadnych stunterow nie będzie jakoś przyzwyczaiłem się, ze na tego typu imprezach jest ktoś na moto bądź auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja też lecę na Bełchatów tyle tylko, że ruszam z Tomaszowa Mazowieckiego i jakby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam zbiórka o 12 na stacji paliw MOYA na ulicy Głównej Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dziś odbieram moto z Motorwings, także jeśli pogoda dopisze, to i ja lecę z Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jedzie z Łodzi jakaś ekipa? Podłączyłbym się z koleżanką w dwa moto... |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dajcie propozycje miejsca i godziny może pare moto się uzbiera. Moja pogodynka daje zielone światło :-) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja się pewnie potoczę jakoś, ale to grzecznie i po malutku. BTW- design plakatu roz****dala. Serio ? Z wszystkich możliwych opcji- beż a'la "lamperia w PGR", brązowe litery i do tego Jezus ? WHOA ! 1 https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 I cisza wszędzie , wychodzi na to że nie wiele osób jedzie na Bełchatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) to jedzie jakaś większa ekipa ??? Podłączylibyśmy się z rodzinką (4 moto) Pogoda ma być niezła więc można jechać Edytowane 28 Września 2013 przez fred89 (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jak nie pada to jadę ale co gdzie i o której to już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topaz Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 I cisza wszędzie , wychodzi na to że nie wiele osób jedzie na Bełchatów No ja jadę w dwa moto. I wygląda na to, że jednak parę osób też jedzie, trzeba tylko ustalić miejsce zbiórki. Nie jestem z Łodzi więc czekałem aż ktoś rzuci propozycję miejsca ale w takim razie może na bocznym parkingu przy Castoramie na Włókniarzy? Proponuję ok. godz. 12 a o 12:15 wyjazd.... Czy jakoś tak..... |'^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^|*||__|-TEAM MONSTER ENERGY- |*||''|";\,____|__...__...__by_Kawasaki ___|*||_|_|,,..,,,,]|""(@)''(@)'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''(@)(@)** (@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 mysię zbieramy w aleksie na stacij statoil o 10.30 / 11.00 potem może być zbiórka na porcie łódź no i z tamtąt przez Pabianice na Bełchatów Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 . Grupa Pabianicka zbiera się na tyłach parkingu centrum handlowego ECHO o 12:00, o 12:30 najpóźniej wyjazd z echo. O 13:00 mamy spotkać się z ekipą DKM Dłutów pod stacją paliw w Dłutowie i już dalej na Bełchatów. Jak ktoś chce lecieć wspólnie - zapraszam. Mają jechać z nami enduro wiec przelotowa raczej wolno. Jak i tak przez Pabianice jedziecie to może połączymy nasze moce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi