Kochu Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Czy ktos wie gdzie w łodzi mogłbym pospawac podnóżek pasażera? Najlepiej w okolicach retkini lub ulicy pabianickiej/Rudzkiej ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 W okolicach Strykowa znam gościa, który pospawał mi nawet pompkę hamulcową od MZ Bratoszewice. 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dokładnie z drugiej strony łodzi :-P hehe ale jak nic bliżej nie znajdę to pewnie skorzystam bo nie tak latwo znalezc speca od amelinium ;-) czekam na dalsze propozycje :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie wiem z czego masz ten podnóżek ale na Starorudzkiej jest serwis klimatyzacji i i mnie pospawali element ze stopu aluminium z magnezem więc jakieś tam pojęcie mają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Bogusławskiego 24A Gość kozak, wyspawa Ci wszystko co chcesz z aluminium. Spawałem u niego głowice samochodowe, motocyklowe po urwanych zaworach, miski olejowe a nawet ramy rowerowe 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) Aluminium i inne cuda można też spawać na ul. Kolumny 458d, http://www.pkt.pl/met-al-spaw-wojtas-j/2546406/5-1/ Gość zespawał dekielek w kawie Okropnej i trzyma się bardzo fachowo. Edytowane 11 Września 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jutro pewnie, w ktores z tych miejsc zajrze ;-) dzięki za pomoc :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi