twardy103 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Witam, Jakiś czas zaglądam na forum, więc przyszedł moment, żeby przedstawić swój sprzęt. Od momentu zakupu jestem w niej zakochany bez pamięci Oto ona: Pozdrawiam! Olo Edytowane 18 Marca 2018 przez twardy103 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 piękna turystyczna sztuka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Zacny sprzęt gratki sam posiadam fz6s i jednego obecnie ci zazdroszczę KUFRÓW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Kufry świetna sprawa jednak Bez nich nie wyobrażam sobie podróżowania w dalekie trasy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Pozazdroscic. Fajny sprzet! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 O ja piernicze, mój temat taki zabudowany kuframi motocykl. Piękny, gratuluję Nie chcesz sprzedać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 O ja piernicze, mój temat taki zabudowany kuframi motocykl. Piękny, gratuluję Nie chcesz sprzedać? Nie ma opcji! Przykro mi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 piękny Fazerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Z TAKICH ust komplement jeszcze zyskuje na wartości Dziękuję Edytowane 9 Września 2013 przez twardy103 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 czopek 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Fajny , aczkolwiek wolalbym nakeda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Fajny , aczkolwiek wolalbym nakeda jako zagorzała zwolenniczka nakedów stwierdzam że Fazery wyglądają równie dobrze a może nawet i lepiej w wersji z owiewką, zwłaszcza tą owiewką od 2004. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Też tak uważam, choć jest to podyktowane pewnie faktem, że średnio przepadam za nakedami. Te lampy są obłędne i jak dla mnie nie ma motoru, który ma piękniejsze światła przednie niż Fazer z owiewką! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Fajny fazi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Daaaaawno mnie tu nie było, więc aktualizuję Była Rumunia, kilka usprawnień, nowych "gratów" wpadło, moto gotowe na sezon 2018. Lewa! Edytowane 18 Marca 2018 przez twardy103 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy103 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Wpadł deflektor od Darkojak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi