ciesu Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witajcie. Postanowiłem zamieścić nowy temat w tym kąciku, ponieważ zauważyłem, że po Łodzi i okolicach jeździ coraz to więcej MAXIskuterów :-) Forum Łódzkich Motocyklistów posiada bardzo dużo użytkowników, ale osoby jeżdżące na MAXI to niewielki procent ogółu. Dlatego abyśmy mogli się lepiej poznać, razem pokulać i powymieniać wzajemnie doświadczeniami, zapraszam w każdy czwartek o godz. 18.00 na nasze cotygodniowe spotkania pod Manufakturę: https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=51.77746,19.439723&spn=0.000541,0.001549&t=h&z=20 Oczywiście użytkownicy innych także są mile widziani Pozdrawiam!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Byłem, zobaczyłem i zwyciężyłem A tak na poważnie, bardzo fajni ludzie i ciekawe maszyny. Chętnie się pojawię jeszcze w tym sezonie . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Przemek, czy to Ty byłeś w ostatni czwartek?? :-) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Pudło , ale chyba wiem z kim mnie pomyliłeś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Z Godulem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ale dobrze kombinowałem hehe 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 o, ja byłam, po drodze z pracy. Parę fotek cyknęłam 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 18 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Patrycja - Ty byłaś wtedy czerwoną puszką? 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Tak, dokładnie. To ta co się w sopel lodu powoli zmieniała z zimna, bo w krótkim rękawku sobie tylko wyskoczyłam. Kurtki się nie wzięło, to tak jest Edytowane 19 Września 2013 przez Patrycja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 22 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Patrycja - miło było poznać... :-) Więcej tych fotek wtedy zrobiłaś - można je skądś ściągnąć?? Edytowane 22 Września 2013 przez ciesu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 W ten czwartek też się spotykacie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 chyba zalezy od pogody 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu43 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bo mam zamiar podjechać pod Central, ale jakbyście też byli to ciężko mi będzie się rozdwoić xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Patrycja - miło było poznać... :-) Więcej tych fotek wtedy zrobiłaś - można je skądś ściągnąć?? Mi również było miło Tak, tutaj, ale tylko 5 zrobiłam: http://plama.web-album.org/album/28768,skutery 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Mi również było miło Tak, tutaj, ale tylko 5 zrobiłam: http://plama.web-album.org/album/28768,skutery Dobre i to, dzięki :-) 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi